A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

18+ Láncon tartották a svéd nőt a migránsok, csoportosan erőszakolták! De ez még semmi…

Fegyverrel kényszerítve elraboltak egy svéd nőt Malmöben és csoportosan szexuálisan kínozták egy vízipipa bár pincéjében, ahol láncra verve tartották fogva. Az eset megrázta a svéd társadalmat. Korábban liberális önkéntesek segítettek beindítani a ’menekülteknek’ a kávézót.
Az iszlámban jelenleg is elfogadott a szexrabszolgaság. A Korán megengedi szexrabszolgák birtoklását.

Miután a szír férfiak megkapták a menekültstátuszt, liberális önkéntesek segítettek nekik beindítani a saját üzletüket: egy közel-keleti vízipipa bárt. A hatóságoknak azonban egy ellenőrzés során szívszaggató meglepetésben volt részük az üzlet pincéjében. Az eset megrázta a svéd társadalmat.

A Fria Tider cikke szerint amikor a svéd rendőrség ellenőrzést végzett az üzlethelyiségben – amit 2 szír menedékkérő, a 28 éves Khaled Azez Hegrs és a 23 éves Tareq Bakkar üzemeltetett – egy elrabolt svéd nőt találtak láncra verve a pincében. A brutálisan megkínzott áldozatot saját szexrabszolgájukként tartották fogva, és rendszeresen megerőszakolta és megkínozta legalább 7 arab muszlim férfi.

A nyomozóknak bizonyítéka van arra, hogy a nőt fegyverrel kényszerítve rabolták el Malmöből, majd 4 muszlim férfi menedékkérő szállította a kávéházba. Ezt követően a nőt odaláncolták egy vízvezetékhez a Helsinborgban lévő helyiség pincéjében, ahol többször egymás után csoportosan megerőszakolták.

A hatóságok beszámolója szerint a kávézóba leszállított elrabolt áldozatot már 3 arab férfi várta, hogy megkezdhessék a szexuális kínzást. A férfiak egy díványra kényszerítették a nőt és levetkőztették, majd megerőszakolták. A rendőrség szerint legalább egy alkalommal egyszerre két férfi erőszakolta.

Az Avpixlat szerint Hegrs és Bakkar 4 év börtönt kaptak nemi erőszakért és 30.000 $ kártérítést kell fizetniük. VISZONT EGYIKÜKET SEM TALÁLTÁK BŰNÖSNEK EMBERRABLÁS ÉS KÍNZÁS VÁDJÁBAN.

A bíró végül beleegyezett a két férfi deportálásába, de az elítéltek fellebbezhetnek – ahogy a legtöbb migráns meg is teszi. A bíróságnak hihetetlen módon még mindig nem sikerült elítélnie a másik 5 migránst.

„Ebben az esetben”- szól a Malmöi Kerületi Bíróság nyilatkozata – „jó okunk van azt hinni, hogy nem lesz akadálya a kitoloncolásnak, ha megfellebbezik azt. Ilyen esetekben, mint Tareq Bakkaré, ez nem lehet akadálya a kiutasításnak.”

Még gyomorforgatóbb, hogy hogyan kezelik az úgynevezett menekülteket. Amikor Hegrs 2010-ben jogellenesen Svédországba érkezett, tartózkodási engedélyt kapott mint „dokumentumok nélküli bevándorló” – annak ellenére, hogy menedékkérelmét elutasították.

A 2014-ben érkezett Bakkar pedig majdnem 800 $ havi munkanélküli segélyt és ingyenes iskoláztatást kapott az adófizetők pénzéből.

Ez egyáltalán nem az első eset, hogy ISIS-szerű brutalitással bánnak a svéd nőkkel a ’menekültek’.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések