A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt kezdődik a probléma! Brutális összeggel kap többet egy migráns egy átlagos magyar embernél!

Az elképesztő méretű migránshullám nemcsak a terrorizmus markáns betoppanását Európába hozta magával. 
Az új jövevények érkezése nyomán kiderült, hogy a korábbi évtizedek jövevényeinek beilleszkedése sem sikertörténet, és a nyugat-európai csillogó felszín alatt régóta nagyon súlyos gondok érlelődnek. Az egyik ilyen, hogy egyre több városban kerülnek többségbe a főleg muzulmán bevándorlók, ami a termékenységi rátájukat az európaiakéval összehasonlítva nem is csoda…

A 23 gyerekéből 22-t még mindig nevelő Ghazia A. tavaly menekült el Szíriából, és telepedett le Németország Rajna-vidék-Pfalz tartományában. Ennyi gyereket persze nem egyetlen feleséggel hozott össze, abból is van neki négy, a Korán szabályait betartva. 

A muzulmán szent könyv viszont azt is előírja, hogy a több feleségről azonosan kell gondoskodni, emiatt az iszlám világban sem igazán gyakori, így mindez Ghazia anyagi helyzetéről is árulkodik. Szíriában autókölcsönzőt és parkolóházat üzemeltetett, Németországban viszont nem dolgozik: a vallási előírások szerint ugyanakkora figyelmet kell szentelnie a feleségeinek és a különböző feleségeitől született gyerekeinek, ez viszont most elveszi minden idejét. 

A német hatóságok ugyanis nem fogadják el a poligámiát, ezért Ghaziának választania kellett egy „főfeleséget”, akivel együtt él, míg a többieket „barátnőként” tartják nyilván, és más-más lakásokban helyezték el egy helyi hivatalnok által „kivételnek” minősített eljárással. Az apa pedig vándorolhat a családjai között.

A családi idill szétszakításáért a német adófizetők kárpótolják őket évente 110 millió forintnak megfelelő összegre becsült támogatással. Saját elmondása szerint azonban nem ebből a csöppnyi segélyből tervez élni, és nagyon szeretne újra dolgozni, ha lenne rá ideje.

Sajnos letiltották a helyi médiuminkat amik az igazságot kimondhatnák Németországban  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések