A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Minden a migránsok terve szerint halad! Az eddigieknél is felháborítóbb európai keresztény-ellenes döntés Merkel mamánál!

Németország ismét felháborító döntést hozott a kontinensfoglalók javára! Minden a migránsok terve szerint halad, hamarosan mi maradunk alul!
Németországban ugyanis egy új törvény szerint egy menekültet, ha támadás ér, automatikusan megkapja a tartózkodási engedélyt. Mindezt azért vezették be, hogy megállítsák, és megakadályozzák a szélsőjobboldali erőszakot, ami a hőn szeretett bevándorlók ellen irányul.

Mit is jelent ez? A migránsok támadhatnak, erőszakolhatnak európai “őshonos” keresztényeket, de fordítva ez már nem történhet meg. Vagyis ha meg is történik, biztos, hogy nem “mellettünk” állnak ki, mint ahogy az ellenkező esetben sem, ugyanis akkor komoly büntetést kapnának a migráncshuligánok.

Egyre gyakoribbak a migránsok ellen elkövetett bűncselekmények. De biztos csak véletlen… A hatóságok ugyanis idegengyűlölő cselekményről beszélnek, ami nem elfogadott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések