A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ónos eső zúdul az országra és sarkvidéki hideg jön órákon belül! Ezekben a megyékben riasztás van érvényben

Nem csak a hóval és az ónos esővel kell megküzdenünk! Dermesztő fordulat jön az időjárásban…
Kevés felhő lesz az égen, és a szél is gyengül, de ez ne tévesszen meg! A következő napok dermesztően telnek majd…

Pénteken gyakran kisüt a nap, viszont hétvégén már többfelé átláthatatlan ködre kell számítani. A mínusz 23 fokos hajnalok után a hószállingózáson és az ónos esőn se lepődj meg!

A hőmérséklet -15 °C alá csökkenhet Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Hófúvás lehet Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg, és Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Csütörtökön sok napsütésre számíthatunk, inkább csak délen, délnyugaton lehetnek felhősebb időszakok, de csapadék ott sem várható. A szél veszít erejéből. Hajnalban -7, -13, a szélcsendes, derült, hóval borított északi, északkeleti tájakon -14, -20, napközben 0, -5 fokot mérhetünk.

Pénteken napos és tartósan felhős, zúzmarás ködös tájakra egyaránt számítani kell. A légmozgás gyenge marad. Reggelre a hófödte tájakon -20 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, napközben 0, -8 fok valószínű.

Hétvégén már nagyobb területen megmaradhat a hajnalra képződő zúzmarás köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet, melyből hószállingózás, ónos szitálás is előfordulhat. Éjszakánként keményen fagyni fog, nappal is hideg idő várható

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések