Hirdessen itt

Böjte Csaba árváinak gyűjt a Vidám Színpad

Sajátos és nemes kezdeményezéssel állt elő a Vidám Színpad társulata és vezetése. 
Március 16-án este várnak minden futást szerető sportbarátot Philip King, Futóbolondok című vígjátékára. A félreértésekkel és szerepcserékkel teli vérbeli angol vígjátékkal nemcsak a versenyszezon kezdetét ünneplik meg, hanem segítő kezet nyújtanak Böjte Csaba ferences rendi szerzetes árva gyermekeinek, hogy sporteszközökhöz juthassanak.

Böröndi Tamás színművész, a Vidám Színpad ügyvezető igazgatója az M1 Ma délelőtt című műsorában elmondta: a Futóbolondok című darabot a színház egyszer már bemutatta, de a színészek egyeztetési gondjai miatt sokáig nem tudták játszani.

A problémák megoldása után ugyanakkor a tavasz megérkezte, a tömegsportok elindulása és egy Böjte Csabával való találkozás megfelelő apropót szolgáltatott arra, hogy újra műsorra tűzzék.

Csutka István menedzser-igazgató ehhez hozzátette, az életük, a hivatásuk a vidámságról szól, a kötelességük pedig az, hogy segítsenek a gyerekek életébe is sokkal több vidámságot vinni.

Az estére mindenkit várnak, aki szereti a sportot, szívesen támogatná a gyerekeket abban, hogy sporteszközökhöz juthassanak. Nemcsak a jegyvásárlással lehet segíteni, hanem a gyűjtésre a labdától a használt edzőfelszerelésig bármit fel lehet ajánlani.

Az előadásra jegyek még korlátozott számban kaphatóak. A vásárlás összegének felét közvetlenül a gyermekek támogatására fordítják.

Forrás: M1 - Ma délelőtt

Ha Neked is megdobogtatja a szíved, ne felejtsd el megosztani!



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések