Hirdessen itt

Ha saját lábadon állva szeretnél egy reális a megélhetéshez szükséges jövedelemre szert tenni, akkor az a hír neked szól

Gondolom többeteknek óriási vágya az, hogy otthon ülve a kényelmes karosszéketekbe kávét kortyolgatva a számítógép elől keressétek meg a megélhetéshez szükséges bevételt. Ha ez az álom nem is áll olyan messze tőletek, akkor ez a lehetőség nektek szól.
Az Utcaemberek Blog online szerkesztői gyorstalpaló tanfolyamot indít, amelyen elsajátíthatod a digitális újságírás csínját-bínját, a cikkírástól egészen addig a pontig, amíg meg nem tanulod azt, hogy egy saját bloggal (esetlegesen internetes portállal) szabadidődben hogyan tehetsz szert egy sokszor fizetésnek is számot tevő bevételre. 

- Az online szerkesztői gyorstalpaló tanfolyam időtartama 3 hónap
- A jelentkezés egyetlen feltétele az informatikai szaktudás alapfokú ismerete
- Egy megyéből csak egy jelentkezőt tudunk fogadni, Budapest tekintetében ez kerületenkénti egy személyt jelent

A tanfolyamunkon elsajátíthatod az online felületek grafikai szerkesztését, a HTML kódok alapvető ismeretét, a szövegek, képek és videók digitális szerkesztésének ismeretét, a forráskód olvasást, valamint a közösségi hálók online platformjainak dinamikus kezelését (közösségi oldalak professzionális szintű építését).

A képzés elvégzése után a frissen vizsgázott tanulóknak oklevelet adunk át, illetve a közösségi rendszerünkben lehetőségük nyílik arra, hogy a frissen induló internetes portálhálózatunk megyei vagy kerületi főszerkesztőiként reális jövedelemre tegyenek szert. 

Az online szerkesztői tanfolyam ára: 40.000 forint (részletekbe is fizethető) 

Ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni, hiszen velünk megvalósíthatod az álmaidat. 

Jelentkezni lehet a 0630/406-8169-es telefonszámon vagy a benczeattila@yahoo.com e-mail címen

Főszerkesztői vallomás

Januárban indítottam újra az utcaemberek blogot (aminek bár volt előző élete - a nullából kellett kezdeni). Először is azért mert a blog előző szerkesztője megsértette a blogger szabályzatát törölték a blogot, másodszor azért mert eltűntek azok a tartalmak amelyekre az átvevő oldalak rálinkeltek. Jóformán a nullából kezdtem el építkezni, mivel kíváncsi voltam, hogy egy 2017-ben indított bloggal milyen látogatottsági növekedést tudok generálni, másodszor hajtott az a fajta kíváncsiság is, hogy az eddig több platformon szerkesztett blogjaimból származó bevételeket felül tudom-e szárnyalni? 
Hát be kell vallanom nektek, hogy sikerült. Mivel január 15-én indítottam a bloogot így abban a hónapban alig 10.000 forintos bevétel keletkezett, a februári kifizetésre váró bevételem viszont 50.000 forint lett és most március 16-án már túl vagyok 70.000 forintos bevételen, ami szerintem egy szép eredmény egy frissen indult vállalkozástól. 
Célom egy országos és helyi hírekkel foglalkozó bloghálózat felépítése, éppen ezért másoknak is meg kívánom adni azt a lehetőséget, hogy a saját lábaikon állva Önmaguk főnökei lehessenek. 

Bencze Attila 0630/406-8169

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések