A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Külföldről érkezett a karaktergyilkosság megbízása

Kreált, vagyis egyértelműen hamis dokumentumokat szeretett volna a külföldi sajtónak átadni Pintér Sándor belügyminiszterről a napokban őrizetbe vett Jakubinyi Róbert és a mögötte álló kör – tudta meg a Magyar Idők.
A nyomozás eddigi adatai szerint Jakubinyi külföldi megrendelésre próbált meg rávenni egy házi őrizetben lévő személyt a szökésre, illetve arra, hogy távozzon az országból és a nemzetközi sajtóban terítse a számára átadott iratokat.

A hatóságok már kizárták, hogy az Egymásért-ügy egyik főszereplőjének, Jakubinyi Róbertnek a magánakciójáról van szó, és nagy erőkkel vizsgálják, pontosan kik azok a volt magyar titkosszolgálatokhoz kötődő személyek, akik külföldi körökkel együttműködve a kormány meghatározó tagját próbálták lejáratni.

Jakubinyi Róbert ellen – a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján – közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és vesztegetés bírósági vagy hivatalos eljárásban bűncselekmény miatt indítottak nyomozást.


A PestiSrácok.hu eközben úgy értesült, hogy az éjszakai élet rettegett nehézfiúját, a Lakatos Csaba hajtó elleni merényletkísérlet vádlottját, Tanyi Györgyöt akarta a belügyminiszterrel kapcsolatos információkkal külföldre küldeni Jakubinyi. Tanyinak a portál szerint egy külföldi sajtótájékoztatón, egy betanult szöveggel is le kellett volna járatni Pintér Sándort - írja a pestisracok.hu.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések