A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Különleges lesz ez az április minden csillagjegy életében!

Egészen biztos, hogy izgatottan várod te is, mint sokak, mit hoz a következő hónap, milyen szép dolgok, meglepetések várnak rád. persze azt is jó tudni, mik azok a váratlannak tűnő dolgok, melyekre a segítségünkkel fel is tudod magad előre vértezni. 
Hogy kinek mit ígér a 2016. április havi horoszkóp, az azonnal kiderül, nem is kell mást tenni, mint megkeresni a saját csillagjegyedet. Az biztos, hogy igaz a mondás, április a rizikósabb hónap egész évben, úgy hogy ez meg is látszik a horoszkópokban, általában minden csillagjegynek mozgalmas és helyenként izgalmas hetei lesznek.

Kos (március 21 – április 20) – A Kos remekül érzi a kora tavaszi hangulatot, minden ízében érzi a napsugarak jótékony erejét. Energiaszinted egyre növekszik, minden télen felgyülemlett, fel nem használt energia feltör benned. remek ötleteid alakulnak, ebben a hónapban főként a munkahelyeden tudod ezt kamatoztatni. Ezáltal nem csak kiváló eredményeket fogsz elérni a munkádban, de anyagilag is hasznát látod majd. A mellett, hogy kiválóan végzed a dolgodat, most az eszed is úgy vág, hogy akár arra is ráveheted magad, hogy nekiállj valami újat tanulni. A Kos most igencsak empatikus hangulatba kerül áprilisban, bárki fordul hozzád problémájával, nem csak meghallgatásra talál nálad, de igyekszel segítő kezet is nyújtani. Ám a legjobb dolog, amire számíthatsz áprilisban, hogy az anyagi helyzeted általában nagyon jól alakul. Amivel még jobb formába tudod hozni magad, így tavasz kezdetén, a hét végeken legalább menj feltétlenül a szabadba sétálni, kirándulni a családdal, de jót tehet, ha beiktatsz egy lazító fürdőt is. Kapcsolataid terén nem lesznek április során nagyon kiemelkedő események, aki párjával él, annak nyugalomban és szeretetben telik ez az időszak, amelyik Kos pedig keresi a párját, annak sansza van rá, hogy akár több jelölt is szembe jön vele, de a döntést hagyd inkább a hónap végére. Az egészséged rendben lesz, ám aki a Kosok közül fogyókúrázni, böjtölni készül, azon legyen nagyon körültekintő és óvatos, mivel ilyenkor tavasz kezdetén a szervezet nincs kellően feltöltve vitaminokkal, úgy hogy nem kell nagyon erőltetni ezt a dolgot, egyszerűbb lesz majd a nyáron, majd amikor diéta mellett is lehet válogatni a friss zöldségekből és gyümölcsökből.

Bika (április 21 – május 21) – A Bikák átlagon felül sokat dolgoztak az elmúlt időszakban, így áprilisban rájuk fér egy kis lazítás, persze nem a munka rovására. Igyekezz ügyesen eltervezni a hónapodat akár előre is, így biztosan sikerül megtalálni az egyensúlyt és marad majd időd kikapcsolódásra is. A tavaszi fáradtság fokozódhat épp a múlt havi kemény fizikai igénybevételtől, persze tudjuk, hogy a szellemi munka is ugyan úgy fárasztó tud lenni. Ebben a hónapban, amikor csak teheted iktass be aktív relaxációkat a napirended, mert ha túlhajszolod saját tested, akkor nem csak az egészségedre veszélyes ez, de könnyen hozhatsz olyan döntéseket is, melyeket később megbánsz. Aki fáradt, elcsigázott, az hamar dühbe jön, és tudjuk, hogy első felindultságból milyen rosszul jöhetünk ki egy adott szituációból. Mivel igen jó természetű személyiség vagy, így nem nehéz megszoknod és megtanulnod, hogy kordában tartsd indulataidat, de ez az állandó hajtás mellett nagyon nehéz. Az ünnepek környékére már a régi formádban tündökölhetsz, párkapcsolatodat fel is dobja a jó hangulatod és az, hogy látják rajtad, visszanyerted az egyensúlyodat. Pároddal a dolgok remekül alakulnak, nagy boldogságban és bélességben telik a Húsvét. Az egyedülálló Bikák fürdőzni fognak áprilisban a szerelemben, ráadásul olyan társra akadsz Ámor kegyéből, aki minden kívánságodat lesi és teljesíti. üzleti ügyeiddel azonban legyél óvatos, valószínűleg feléled akaratod ellenére egy régi ügy, ami befejezetlenül maradt. Ráadásul, a másik fél erőszakos lesz, elképzelhető, hogy per is szóba kerül. Kérj segítséget szakembertől, és próbáld mindenképp megkeresni a mindenki számára legjobb megoldást és tegyél pontot az ügy végére.

Ikrek (05.22 – 06.21) – Az Ikrek hangulatára is kiválóan hat áprilisban a szép és kellemes időjárás, itt a tavasz, és ebben a hónapban ők is kirívóan jó teljesítményre lesznek képesek. Izgalmakban és érdekességekben gazdagok lesznek számodra az április hetek. Elképzelhető, hogy ebben a hónapban meg tudod valósítani egy régi álmodat, egy nagy utazást, de még az is megtörténhet, hogy új munkalehetőség tárul eléd. Persze egyáltalán nem kizárt, hogy ezen lehetőségek együtt adatnak meg neked most. Akkor pedig már kristály tiszta is a kép, mert ha elfogadod a felkínált új lehetőséget, akkor mielőtt váltanál, egy külföldi pihenésen készülhetsz fel a változásokra. A magánéletedben adódhatnak április folyamán kisebb problémák, de nagy megoldó hírében állsz, így egészen biztos, hogy megtalálod a legjobb megoldást. Aki közületek szingli életet él, az most ezekben a hetekben találkozhat a nagy Ő-vel, ezzel nem csak egy új szerelem, de egy nagyon kellemes, hosszan tartó kapcsolat elébe nézhetsz. Az egész április végül is nyugalmas napokkal telik, arra számíts, hogy a munkahelyeden a hónap vége táján előjöhetnek apróbb kellemetlenségek. Szerencsés helyzetben vagy, mert úgy ahogy a magánéletedben, a szakmai környezetedben is csupa jó szándékú ember vesz körül, ezrét nincs okod aggódni, mert minden téren ezek az emberek mellett állnak és segítenek. Pénzügyeid stagnálnak, most e hónapban ne nagyon erőltess semmiféle különleges manővert, az üzleti ügyekkel várd meg a nyár elejét, akkor nagyobb lehetőségeid is lesznek.

Rák (06.22 – 07.22) – Ha a Rák jegyében láttad meg a napvilágot, akkor áprilisra a legjobb tanács, amit adhatunk neked, hogy érzelmi téren engedd el magad sokkal inkább, mint eddig. A szerelemben nincsenek elvárások, de tabuk sem, így ha arra vársz, hogy a másik kezdjen, akkor rosszul járhatsz. Aki szerelmes, és akinek szép érzései vannak, az nem feltétlenül gyenge, sőt! Az igazán erős jellem az, aki nem szégyelli az érzéseit főleg az előtt, akire ez irányul. A tavasz kezdete elhozza a Rákok számára is azt a kellemes érzést, hogy szinte ki akarnak nyílni, mint a virágok, a hangulatod kiváló lesz egész hónapban, egyre inkább feltöltődsz erővel és energiával, úgy fogod most érezni, hogy mindent megtudsz tenni . A legfontosabb talán, hogy tanulj meg bízni másokban, azokban  akik közel vannak hozzád, és akikről nyilván való, hogy csak a javadat akarják. Párodnak is lehetnek jó ötletei akár a magánéletet értve ezalatt, de még a munkádra vonatkozóan is, hisz egy kívülálló bizony sokkal reálisabban láthat bizonyos dolgokat. Fontold meg tehát a jó tanácsait és ne gondold, hogy minden egyes problémát kizárólag egyedül kell lerendezned. Most, hogy eljön a szeszélyes tavasz, az egészségedre egy kicsit figyelj jobban oda, mert energikus és erős vagy, de ehhez arra is szükséged van, hogy ezt az állapotot fenntartsd. Járj el úszni, ha meg tudod tenni és mindenképp legyen időd naponta legalább egy rövid, kellemes sétára. A lehető legjobb megoldás azonban az lenne számodra, ha kerékpárra pattannál és még munkába járásra is ezt használnád.

Oroszlán (07.23 – 08.23) – Az Oroszlánnak április kezdetén lehetnek kellemetlen üzleti, vagy jogi ügyei, jó lenne, ha ezeket már most az első időszakban le tudnád rendezni, akkor ez a kérdés nem aggasztana még heteken keresztül. Légy kompromisszumra hajlandó, ha a tisztesség ezt kívánja és főleg a saját lelki nyugalmad, de még netán a pénztárcád is. A hónap közepétől meglódulnak az események és minden jóra fordul, lelkileg és testileg egyformán remek állapotban leszel. A munkádban sorra érsz el ezekben a napokban sikereket, méghozzá olyan látványosakat, melyek előtt még a főnököd is fejet hajt. Lehet persze, hogy a kollégák között akad egy irigyed, de ezt az oroszlán híres akaratával és elszántságával könnyedén megoldod, és továbblépsz. Azt fogod érezni, hogy csak a szép és jó dolgok, amik érdekelnek, ezt használd kis és a magánéletedre fordíts az eddiginél nagyobb problémát. Rátok fér, hogy pároddal együtt beiktassatok ebbe a pár hétbe egy igazán aktív pihenést, ha tehetitek, a hét végéket használjátok ki és utazzatok el. Nem kell ahhoz külföldre menni, hogy ki tudjatok kapcsolni, itthon is rengeteg olyan hely van, amit bizonyára még nem láttatok, ahol nem jártatok, de nagyon is alkalmas arra, hogy kicsit elbújjatok a világ és a mindennapi gondok elől. Amennyiben Oroszlánként még keresed életed másik felét, április végén számolhatsz azzal, hogy szembe jön valaki, aki érdemes lesz a szerelmedre, a szeretetedre és te magad is azt fogod érezni a találkozáskor, hogy mindent megadnál a másiknak, mert megérdemli. Tanácsolni azt tudom, amennyiben állatbarát vagy és nincs még háziállatod, vedd fontolóra egy kis kedvenc magadhoz vételét, mert a hős és kemény oroszlán mindig is a kisebbek védelmezője volt és lesz, ettől pedig e csillagjegy szülöttei igen jól tudják érezni magukat.

Szűz (08.24 – 09.23) – A Szűznek áprilisban olyat kell tennie, amire nem mert eddig vállalkozni, mert ettől lesz igazán tavaszi és kellemes a közérzete. Általában jólfogod magad érezni  egész hónapban, jól meg leszel a bőrödben és a kapcsolataiddal sem lesz semmi probléma. Foglalkozz kicsivel többet saját magaddal, az erőnléteddel és az egészségeddel, ha eddig nem sportoltál, akkor legalább mozgasd meg rendszeresen a porcikáidat és tervezz be naponta egy kis kocogást, vagy sétát. Így nem csak hangulatilag, de testileg is kiváló helyzetben leszel, és ezt megalapozhatod az év hátra lévő részére is. Most, hogy itt az április, sokkal könnyebb kimozdulni, e mellett, ha családod van, akkor itt az ideje most már a közös hétvégi kiruccanásoknak is. A hónap vége felé lehet, hogy kisebb anyagi gondod támad, elképzelhető, hogy a leadott munkádat nem tudja a megrendelőd kifizetni, vagy csak részben. Minden esetre a fejedet ne veszítsd el, maradj nyugodt, abban biztos lehetsz, hogy a családod, a barátaid nem hagyják, hogy komoly bajba kerülj, rájuk mindenben számíthatsz. A felbukkanó üzleti lehetőségekkel most nem biztos, hogy élned kell, a pénz hiánya ne sodorjon gondba, tehát mindenáron ne menj bele láthatatlan kimenetelű befektetésekbe. A nyár elejére rendeződnek az effajta problémáid is, és anyagilag is megerősödsz. Figyelj most arra, hogy megfelelő mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt, vitamint vigyél be a szervezetedbe, hisz tudjuk, hogy ezek nem csak a testi, de a szellemi egyensúlyra is nagy hatással vannak.

Mérleg (09.24 – 10.23) – A Mérlegek március folyamán annyit dolgoztak, mint más fél év alatt, azonban igen jól zárták ezt az időszakot, sikerekkel és megelégedettséggel. De épp e miatt, most az áprilist kicsit vedd lazábbra, persze amennyire ezt a munkád engedi, és nem megy annak a rovására. Próbáld megtervezni az előtted álló heteket és akkor ne feledkezz meg a munka és a pihenés balanszáról. Ha ügyes vagy és családod is támogat ebben, akkor marad idő a pihenésre, egy kirándulásra, uszodára, vagy akár egy hosszú hétvégi kikapcsolódásra is. Így még nagyobb lendületet és inspirációt kapsz ahhoz, hogy a munkahelyeden nem csak helytállj, hanem egyre előrébb araszolj, mert jó passzban vagy, igen szép sikerek állhatnak előtted. A főnököd is értékelni fogja igyekezetedet és szóbeli, anyagi dicséretre is lehet esély. Általában kiváló hangulatban leszel egész április alatt és ezért a barátaid, családtagjaid mind kimondottan jól fogják érezni magukat melletted, keresni fogják a társaságodat, a közös programokat. Még arra is erőt érzel magadban ezeken a napokon, hogy élj a lehetőséggel és egy olyan dologba vágj bele, melyet már régen fontolgatsz. Lehetséges, hogy ez egy új szakma, vagy hobbi kitanulásában jelentkezik nálad, semmi esetre se szalaszd el ezt a kiváló lehetőséget, mert ritka manapság, hogy a kemény munka mellett az ember ilyen fogékonyak érezze magát valami újra. Amit tarts szem előtt egész áprilisban, hogy véletlenül se költekezz túl, mert akkor a következő hónapban e miatt leszel bosszús és ideges. Figyeld a bevétel kiadás oldalakat és törekedj arra, hogy pénzügyileg is egyensúlyban maradj.

Skorpió (10.24. – 11.22.) – Mint a Skorpió, kicsit agresszívabb vagy a kelleténél, pedig semmi okod nincs rá, hogy ingerült, vagy féltékeny légy. A párod igen türelmes és ráadásul minden tekintetben ártatlan is, így áprilisban, most, hogy kitavaszodott, légy te magad is vidámabb, higgadtabb, mert csak így maradhatnak meg a jó kapcsolataid. Gondolj arra, hogy amikor szükséged van társad elismerésére, biztatására, akkor ő mindig melletted van, hát tégy te is némi keveset legalább azért, hogy minden jó legyen. A márciusi hónap elég nehéz volt számodra, ez lehet talán a mentséged, rengeteget dolgoztál, de az is lehet az oka a feszültségnek, hogy talán olyan üzletbe is belemásztál, aminek a kimenetele teljesen bizonytalan. Anyagi helyzeteddel nincs baj, ám, ha elszalad veled a ló, akkor lehetnek meglepetések, úgy hogy légy óvatos és megfontolt e téren is. Ebben a hónapban lesz egy kis időd arra, hogy visszatekints egy picit és átgondolt, mit értél el a múlt esztendőben, mi az, amit kitűztél célul erre az évre, és tűzz ki magadnak egy egész éves tervet, de egy hónapra előre legalább készíts listát a feladatokról. Ha így teszel, akkor lépésenként tudsz előre haladni, és amikor egy teendőt kipipálsz, jó érzés lesz úrrá rajtad, ettől megnyugszol. A hónap közepén tudni fogod, hogy remek energiákkal vagy tele, a gondolataid jó felé hajtanak és a munkádban is érhet kellemes meglepetés. A cégnél olyan munkával láthatnak el, aminek elvégzésével igen sokat tehetsz  és bizonyíthatod, hogy kiváló képességeiddel mindent el tudsz látni, nem riadsz vissza az új feladatoktól sem. Mint a Skorpiók legtöbbje, te is éles látással meglátod a számodra legkedvezőbb lehetőségeket az üzleti világban, most áprilisban azt fogod tapasztalni, hogy ez a tehetséged csak egyre jobban fejlődik. Egyszerűen meg tudod állapítani és felmérni, hogy mi az, amibe érdemes befektetni pénzt, munkát, energiát és a hó végén azt látod majd, hogy óriási nyereséged lesz egy üzleti manőverből. A könnyen jött pénzt becsüld meg, nálad előfordul, hogy gyakran viszket a zsebed a pénztől, de most inkább okosan kamatoztasd azt, hogy ennyire kiváló passzban vagy.

Nyilas (11.23. – 12.21.) – A Nyilas jegyűek biztosak lehetnek abban, hogy április lehet ugyan kicsit veszélyes lesz, de nagy változások nem lépnek be életükbe, a megszokott irányba folynak majd az események tovább. Kisebb viták, megoldandó hétköznapi gondok lehetnek, de ezektől nem fordul fel a világ. A kapcsolatban élő Nyilasok szép és kellemes, nyugodt napokat élnek meg ebben a hónapban, a családdal már tervezgetik a nyári pihenést. Ebben például lehet, nem lesz rögtön egyetértés pároddal, de hát ez legyen a legnagyobb probléma, keressétek meg azt a megoldást, ami mindenkinek a legjobb. A munka területén azonban adódhatnak váratlan  események, amik persze nem sorsdöntő változások, de mivel eléggé ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, így lehet, hogy egy kis kényelmetlenséggel jár majd számodra a változás. A fontos, hogyha bizonytalannak érzed netán a munkahelyeden akár pozíciódat, akár a munkakörödet, ne várj a hónap végéig, hanem tisztázd a helyzetet, így elkerülhető, hogy heteken keresztül őrlődj, mert nem tudod mi vár rád. Valószínűleg nem akkora jelentőségű a változás, mint amennyire téged az egész zavar. Arra azonban jó lesz ez a helyzet, hogy némileg tedd rendbe és rendszerezd az életedet, és legjobb, ha készítesz egy tervet már most előre, akár egészen az év végéig. Így már az áprilisnak úgy indulhatsz neki, hogy pontosan tudod, mik a feladataid, mikor mit kell elvégezned, ezzel pedig sok kellemetlenségnek elejét veheted. Tanácsként azt látom a legjobbnak, ismerve a Nyilas temperamentumát és gondolkodásmódját, hogy keress olyan pihenési formát – mint például a meditáció, vagy a jóga -, ami a leginkább és a legalaposabban kikapcsol, így biztosíthatod magadnak a folyamatos feltöltődést és nem lesz semmilyen egészségügyi problémád.

Bak (12.22. – 01.20.) – Aki Bak csillagjegybe tartozik, annak a tavasz eljövetelével legnagyobb feladata, hogy felébredjen téli álmából. Itt az április, ébresztő, bújj ki a barlangodból, hiszen tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, és kizárólag rajtad áll, hogy ezekből mennyit vagy képes megvalósítani ebben az évben. Most egészen a nyár elejéig nagyon jó formában leszel, nem lesz olyan akadály, amit ne lennél képes legyőzni. Munkában, szerelemben, pénzügyekben is sorban jönnek a sikeres alkalmak, ritka jó időszakot élhetsz meg, ha ezekkel a lehetőségekkel ügyesen bánsz most áprilisban. A legnagyobb fókusz most a munkádon, a hivatásodon van, használj ki minden percet, hogy el tudd végezni az eltervezett feladatokat, ezzel most az egész jövődet meg tudod alapozni. Annak a Baknak, aki továbbtanulást, vagy bármilyen képzést tervez, most jön el az ideje, hogy valóban belevágjon, mert a mellett, hogy fizikai erőnléte a csúcsokat döngeti, szellemileg is kiváló formában lesz ezekben a hetekben.  Tanácsként fogadd el, hogy ha azt látod, a környezetedben valaki megirigyelte, hogy ennyire jól megy a szekered, ne sértődj meg és ne vedd fel a kesztyűt, meg kell értetni a másik féllel, hogy a lehetőségek szinte mindenkinek adottak, ha meg van valakiben az akarat, a kitartás és persze, akinek van célja és terve az életében. Párod persze teljes mértékben támogatja a terveidet, és valljuk be, a család a legfontosabb, ha ezen a téren rendben vannak a dolgok, akkor minden simán megy.

Vízöntő (01.21 – 02.19) – A Vízöntőknek ez a hónap igen nagy minőségi változást hoz párkapcsolatukban, természetesen jó irányban. A kölcsönös szerelem, a szép és kellemes érzések lesznek úrrá rajtad és kapcsolatotokon. Most te magad is úgy fogod érezni, hogy április eljövetelével a legfontosabb teendőd, hogy az érzelmi életedet a legfelső szintre emeld. Mindent el fogsz követni most azért, hogy a párodnak kedvébe járjál és ennek persze a legkedvesebb viszonzás lesz a jutalma. A munkádban szintén örömödet leled ezekben a hetekben, ráadásul a főnököd annak ellenére, hogy minden perceddel elszámoltat, belátja, hogy valójában kiválóan ki tudod használni az időt és minden feladatot eltudsz végezni. Annyira jól mennek itt az ügyeid, hogy lassan bizonyos téren átveheted a kollégák irányítását, illetve rád fogják bízni a feladatok összehangolását, megszervezését. Nagy szerencse, hogy remek kiváló leszel egész áprilisban, azonban az erősebb igénybevétel miatt fordíts valamivel több időt és energiát az egészséged rendben tartására. Az egész hónap alatt úgy pörögsz, mint akinek végeláthatatlan feladatai és teendői vannak, egyik munkát követi a másik, de ez nagyon jót tesz neked, mert végre kiélheted a kreativitásodat és megvalósíthatod önmagadat. A környezeted örül a sikereidnek, és minden téren a támogatásukat élvezed egész hónapban.

Halak (02.20 – 03.20) – A Halak április hónapban szinte egész végig úszni fognak az érzelmek tengerében, aki most keresi élete párját, annak több lehetősége is lesz, ha ügyesen választasz, egész életre szóló kapcsolat lehet belőle. A házasságban, kapcsolatban élő halaknál adódhatnak érzelmi hullámvölgyek, de a hónap közepére már jobb lesz a helyzet, persze ehhez az kell, hogy el tudd dönteni, jó-e neked ebben a kapcsolatban, vagy nem. Mivel híresen jól tudsz beszélni és minden emberrel szót értesz, így nem lesz nagy kihívás számodra, hogy ész érvekkel meg tudd győzni a párodat egy vitás kérdésben és szerencsés esetben megértitek egymás álláspontját, így békességben és szeretetben mehet tovább a közös életetek. A környezetedben viszont, ha van olyan személy, akivel már rég óta húzódik valami régi ügyed, akkor most ezekben a hetekben itt lesz az ideje, hogy tisztázódjon a helyzet  és inkább te magad kezdeményezd a beszélgetést, hogy minél előbb le tudd zárni ezt az ügyet. Sok Halak szülött életében nagyon jó kikapcsolódást és egyben lelki megnyugvást biztosít, maikor többek között jótékony célú ügyek mellé áll és ezekben aktívan részt is vállal, ettől hasznosnak érzed magad, és így lesz egészen teljes az életed, tehát keresd az esélyeket. A munkádban és kollégáiddal légy valamivel türelmesebb, nem mindenki olyan okos és fogékony, mint te vagy, ezért, ha bárkinek arra van szüksége, hogy egy adott témát hosszabban boncolgass  és több idődbe telik valamit megértenie, akkor semmiképp se veszítsd el a türelmedet, hiszen a másiknak épp a szakértelmedre és a segítségedre van szüksége. Az időbeosztásodra kell most áprilisban némileg jobban figyelned, azt vehet észre, hogy a munkán kívül semmire nem jut időd, ezért akár párodtól is segítséget kérhetsz és együtt készítsetek egy beosztást, amiben persze előkelő helyet kap a kikapcsolódás és az aktív pihenés is - írja az aktualitasok.hu. 

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések