Hirdessen itt

Mit csinált az arcával Liptai Claudia?

Megdöbbentő látvány.
Gyönyörű, kisimult az arca pedig azért sokat éjszakázott az elmúlt hónapokban kisfia mellett. Liptai Claudia öt hónappal ezelőtt szülte meg Marcellt, de máris remek formában van.

Nincs a munkával járó stressz és pörgés, az életében, ami meg is látszik az arcán. Ennyire kisimultnak évek óta nem lehetett őt látni, már össze is súgtak a háta mögött, hogy vajon milyen beavatkozáson eshetett át. Egyelőre nem árulta el a műsorvezető, hogy tett-e valamit az arcával, hogy ilyen ragyogó és sima. Annyit tudni, hogy amikor csak teheti, alszik, és harmóniában van önmagával, boldog cukrász párja mellett. És ez úgy tűnik bőven elég a ragyogáshoz.

Claudia egész nap a kisfiával van, mikor hazajön Panka az iskolából, akkor őt viszi különórákra és sokszor ő is megy érte, persze gyakran együtt a kisöcsivel. A két gyerek mellett olykor azt veszi észre, hogy alig evett egész nap. Ezt egyáltalán nem bánja, hogy olvadnak le róla a kilók, hiszen 7 évvel fiatalabb párja mellett szeretne jó formában maradni. Nemrég kezdett csak el magával foglalkozni, és bármennyire is nehezebb 40 felett regenerálódni, rajta már meg is látszik a kis odafigyelés- írja a Blikk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések