Hirdessen itt

Ne költsd a pénzed gyógyszerekre, a magas vérnyomás és a koleszterinszint így kezelhető!

Az amisok nevű közösség arról híres, hogy az orvosok és a modern technológia nem szerepelnek az életükben, ők megszokták, hogy összhangban éljenek a természettel és csak természetes alapanyagú készítményeket használnak, a betegségek kezelésére.
Az egyik legkiválóbb az amisoktól származrmazó recept segíthet kilábalni a betegségekből úgy, hogy közben az immunrendszert is erősíti, arra a receptre hivatkozunk, amely csökkenti a magas vérnyomást és a koleszterinszintet. Nagyon könnyű elkészíteni, csak egyszerű hozzávalókra van szükség, a kezelést 7 napig kell folytatni.

Amire szükséged lesz:

pépesített gyömbér (1 db 2-3 cm nagyságú),
1 gerezd pépesített fokhagyma,
1 evőkanál almaecet,
1 kiskanál méz,
1 evőkanál citrom lé.

Tegyük turmixgépbe az összes hozzávalót és 30 másodpercig keverjük a legnagyobb sebességen, majd tartsuk az elkészített keveréket 5 napig hűtőszekrényben.

Adagolás: az 5 nap eltelte után fogyasszunk a keverékből kétszer naponta, reggel éhgyomorra egy evőkanállal és este, vacsora előtt egy evőkanállal. Három napon belül érezhető a változás, amitől még te is meglepődsz! Sokkal energikusabb leszel, jobb lesz a közérzeted és ugyanakkor csökkenhet a vérnyomásod és a koleszterinszinted is - írja a bidista.com.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések