Hirdessen itt

“Európa a miénk és mi szabadok vagyunk!” Geert Wilders őszintén az iszlám veszélyéről!

Geert Wilders holland politikus fontos üzenete Európának, Hollandiának: 
“Napi szinten szenvedünk az iszlámtól. Az egyik támadás a másik után. Tegnap – a sokadik alkalommal – Párizs. Korábban Stockholm, Nizza, Berlin, Brüsszel, London, Madrid, New York, Amszterdam. Múlt nyáron néha naponta kétszer is előfordult támadás. Mindez mindenhol történik, újra meg újra. Újra meg újra ártatlan embereket ölnek. Rendőröket, papokat, terhes anyákat, családjukkal együtt sétáló embereket. Gyerekeket, nagymamákat, apákat és édesanyákat. Mindenki célpont.

Ebben a hónapban lesz pontosan 12,5 éve annak, hogy rendőri védelem alatt állok. Az iszlám kritizálása miatt az al-Kaida és más iszlám terrorszervezetek halállistáján vagyok. Azonban mára már mindannyian az iszlám halállistáján vagyunk. Ennek ellenére a politikai vezetők és a média még mindig nem vesznek tudomást a problémáról. Azt szeretnék, hogy a polgárok azt higgyék, hogy az iszlám egy békeszerető vallás, és hogy csak néhány iszlám szélsőséges van, akik mindent elpusztítanak.

Micsoda hazugság! Kész paródia! Azt mondom, ne hagyd magad többé hülyére venni. Itt az ideje, hogy meghalld az igazságot.

Az igazság pedig az, hogy az iszlám nem egy békeszerető vallás, hanem egy gonosz ideológia, amely életveszélyes szörnyként befészkelte magát a társadalmunkba. Egy olyan ideológia, mely ellentétes a szabadsággal, amely azt állítja, hogy a nők, a zsidók, a melegek, a keresztények, a hitüket elhagyók és a nem muszlimok alacsonyabb rendűek. Mindezt a Korán alapján, amely rosszabb és antiszemitább, mint (Hitler) Mein Kampfja. Az iszlámnak egy őrült hamis próféta, Mohamed a példaképe, aki zsidó törzseket mészárolt le, megerőszakolt egy fiatal lányt, és aki még mindig a muszlimok példaképe világszerte. Az iszlám egy totalitárius ideológia, mely csontja velejéig intoleráns, gyűlöletet hirdet és terjeszti az erőszakot.

Az is hazugság, hogy csak a muszlimok egy kis csoportja tartja elfogadhatónak az erőszakot. Az Amszterdam Egyetem tanulmánya megmutatja, hogy a holland muszlimok 11 százaléka tartja elfogadhatónak az erőszak használatát az iszlám nevében. Ez több, mint 100 ezer muszlim Hollandiában! Ez a holland hadsereg létszámának kétszerese. És nem kevesebb, mint a Hollandiában élő muszlimok 2/3-a tartja fontosabbnak az iszlám törvényeket, mint a mi világi törvényeinket.

Szemtanúi vagyunk Hollandiában annak, hogy csapszegvágóval ütnek meg melegeket. Muszlim fiatalok uszodákat terrorizálnak. Holland nőket és lányokat tapogatnak meg, köpnek le, sőt még meg is támadják őket. Marokkói fiatalok rengeteg utcát és körzetet tesznek veszélyessé a holland községekben, és óriási mértékben felülreprezentáltak a bűnözési statisztikákban.

Hollandia többé már nem Hollandia. Gyarmatosítanak bennünket. A lakosságunkat olyan emberekkel cserélik le, akiknek a normái és értékrendje nem a miénk. Az erőszak és gyűlölet kultúrájával.

Azonban ez a MI országunk! És vissza kell szereznünk.

Mindeközben a tömeges bevándorlás tovább folytatódik. A század végére Afrika lakossága megnégyszereződik, 1 milliárdról 4 milliárdra. Még több szerencsevadász fog elárasztani bennünket, akik magukkal fogják hozni az iszlámjukat.

De az aki iszlámot vet, saríát arat. El fogjuk veszíteni a szabadságunkat, Hollandia pedig egy iszlám állammá válik.

A politikai elit először Hollandiát egy független országból az Európai Unió egy tartományává alakította, most pedig nem tesz semmit annak megakadályozásának érdekében, hogy az évszázad végére Afrika tartományává váljunk.

Hollandok! Kérlek ébredjetek fel!
Európaiak! Ébredjetek fel!
Emberek szerte a Nyugaton, ébredjetek fel!
Itt az ideje, hogy hangosan kimondjuk:
Ezt nem fogadjuk el többé!
Hollandia a mi országunk!
Európa a mi kontinensünk!
A Nyugat a miénk!
Hogy szabad emberek akarunk maradni.
Hogy meg akarjuk őrizni a saját kultúránkat és identitásunkat, és nem akarunk több tömeges bevándorlást!
Nem akarunk nyitott határokat!
Többé nem akarunk imámokat, dzsihádistákat és mecseteket!
Nem akarunk több iszlám terrort. Torkig vagyunk az iszlámmal.
Anti-iszlamizálnunk kell az országainkat azért, hogy ha a gyerekeink, az unokáink felnőnek, akkor egy szabad Hollandiában élhessenek. 

Forrás: Dzsihádfigyelő

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések