Hirdessen itt

Halálos "idegen" találkozás - A CIA dokumentumai szerint orosz katonák "váltak kővé", miután egy UFO-t lőttek le idegenekkel együtt Szibériában

Orosz katonák lőttek le egy UFO-t azelőtt, hogy megtámadták és megölték őket a túlélő idegenek, állítja egy nyilvánosságra került szigorúan titkos CIA jelentés.
A sokkoló jelentés olyan állításokat tartalmaz, hogy 23 katonát egyszerűen kővé változtattak az idegenek az UFO körül azt követően, hogy egy fénygömbbé alakultak át, áll az Egyesült Államok hírszerző ügynöksége által online közzétett több ezer titkosított dokumentum között.

A szóban forgó jelentés, melyet 1993 március 27-én készítettek, a CIA fordítása egy Ternopil Vechirniy című ukrán újságban megjelent beszámolónak.

Az újságcikk szerint azt követően, hogy Mihail Gorbacsov 1991-ben elvesztette a hatalmat, számos KGB dokumentum került a CIA-hoz, többek között egy 250 oldalas dokumentáció a bizarr UFO támadásról, amely képeket és tanúvallomásokat is tartalmazott.

A jelentés szerint egy nagyon alacsonyan repülő csészealj jelent meg egy katonai egység felett egy szibériai kiképzés során, amikor az egyik katona föld-levegő rakétával rá lőtt, melynek következtében a tárgy lezuhant.


Azt írja a jelentés, hogy "Öt alacsony humanoid nagy fejekkel és nagy fekete szemekkel jött elő" a járműből.

Két túlélő katona elmondta, hogy a törmelékek közül kiemelkedve az öt lény egy ragyogó, fehér gömb alakú fénysugárba olvadt össze, amely sziszegett és zúgott.

Ezután felrobbant, és amikor ezt tette, a 23 katona, akik körben álltak kővé változtak, a jelentés szerint.

A két túlélő állítólag egy árnyékolt helyen tartózkodott.

A jelentés szerint "A KGB dokumentum azt állítja, hogy az UFO és a megkövesedett katonák maradványait egy Moszkvához közeli titkos kutató intézetbe szállították. A szakemberek azt feltételezik, hogy a földi ember számára még ismeretlen energiaforrás azonnal megváltoztatta a katonák élő szervezetének szerkezetét, és átalakította olyan anyaggá, amelynek molekulaszerkezete nem különbözött a mészkőtől."
A CIA egyik képviselője kijelentette: "Ha a KGB dokumentum megfelel a valóságnak, ez rendkívül fenyegető eset."

"Az idegenek olyan fegyverekkel és technológiával rendelkeznek, amelyek túlmutatnak minden feltételezésen".

A dokumentum nem magyarázza meg, hogy a CIA miért tartotta meg az ukrán újságcikk fordítását.

A titkosítás alól feloldott CIA dokumentumban lefordított újságcikk szerint az információ forrása a kanadai Weekly World News volt, amely abban az időben szokatlan és kitalált híreiről volt ismert.

Egyes vélemények szerint "óvatosan kell kezelni a CIA által online közzétett dokumentumokat, mert téves információkat is tartalmazhatnak."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések