A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hányan is voltak a tegnap esti tüntetésen? Milliók? Százezrek?

A liberális média által már csak a “leghangosabbnak” titulált esemény kapcsán kár lenne számháborúkba keveredni, ám ne menjünk el a tények mellett.
A Soros-gárda naszádhajója, az év leghangosabb eseményeként reklámozta a tegnap esti tüntikét, azonban a valóság ismét rájuk csapta az ajtót. Nyilván azért nem bocsátkoztak számháborúba, mert ők is érzékelték, hogy már alább hagyott a kormánybuktató kedv, egyre kevesebben “hallják meg Soros György hívó szavát”, így egyre kevesebben randalíroznak a belvárosban. Érdekes, hogy a tegnapi tüntetés számairól nem írt egyetlen függetlenobjektív médiatermék sem, ellentétben Kunhalmi Ágnessel. Neki sikerült ismét túltolni a biciklit.
Kunhalmi milliókat vizionál

Nemrég írtuk meg, hogy a liberálisoknál a tömeg pár száz embert jelent, ám erre Kunhalmi Ágnes fővárosi szocialistának sikerült rácáfolnia, így módosítom korábbi megállapításaimat. A szocik szerint pár száz ember milliós tömeget jelent, hiszen Facebook-oldalán azzal büszkélkedett, hogy milliók tüntetnek a kormány ellen.

Kunhalmi nem csak angolul nem tudni, hanem számolni se. Elnézzük neki, diploma nélkül nem könnyű manapság, még a Szocialista Pártban sem.
Olvasóink eljuttattak pár légi felvételt a tegnapi eseményről, a fénykép bizonyítják, hogy a Kunhalmi által álmodott milliós tömeg, a”leghangosabbnak” aposztrofált ezrek alig voltak pár százan.
Lássuk a tényeket:

Fontos megjegyezni, hogy a fényképek 18:30-kor készültek, amikor már javában bukott az Orbán.

Az Index szerint a “tömeg megtöltötte a teret“, ám a fényképek jól bizonyítják, hogy ez bizony durva csúsztatás.

Ennyien voltak
… a tavalyi foci EB-n.
Ennyien pedig az idei Soros-féle tüntetésen:
Mikor is töltötték meg a teret?

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések