A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sokk Brüsszelben! “Magyarországnak is ki kell lépnie az Unióból!” Váratlan ország állt ki Orbán mellett!

„Orbán úr! Ön egy értelmes ember, hogy bírja ki, hogy nem veri folyamatosan a fejét a falba azt hallva, ami itt történik?” – kérdezte Nigel Farage.
Az euroszkeptikusok brit fenegyereke szerint Orbán mindig bűnös lesz az EP szemében, „nemcsak azért mert védi a nemzetét, hanem mert nem fizeti meg Merkel asszony butaságának árát, és nem akar befogadni menekülteket”. Farage  Orbánt idézve elmondta, hogy meg kell szabadulni a nemzetek feletti Európa ábrándjától.

“Orbán Úr! Nem először ülsz itt egy nagy nemzet demokratikusan megválasztott vezetőjeként. Felállsz, és indokolt érvekkel alátámasztod azt, hogy a magyarok mit miért tesznek. Újra és újra támadnak, akik itt ülnek. Ők azt akarják, hogy Magyarország fejet hajtson akaratuk előtt.”

“Nyilvánvalóvá vált, hogy az Európai Unió tagállamai már nem önálló nemzetek” – tette hozzá.

Farage szerint Magyarország bátor volt, hogy a migránskvótáról népszavazást tartott. Ha az EU-ról tartanának népszavazást, lehet, hogy „csatlakozhatnának a brexit-klubhoz, és közösen csinálhatnánk valami jót” – mondta UKIP korábbi vezetője, aki sokat tett azért, hogy az Egyesült Királyságban győzzön a brexit a népszavazáson.

“Magyarországnak is ki kell lépnie az Európai Unióból, hogy megmaradjon demokratikus nemzetnek!”

Forrás: express.co.uk

Megjegyzés küldése

2 Megjegyzések

Unknown üzenete…
Orbán Viktor ÁLLAMADÓSSÁGRA LETELEPEDÉSI KÖTVÉNNYEL IMPORTÁLJA Soros György terrorista parazita migránsait!
csocsó-szán üzenete…
Így igaz! Ráadásul neki ez a brit támogatás roppant kellemetlen, miután csak alibizik, de esze ágában sincs kilépni a Zúnijóból, hiszen akkor hogy tudnák lenyúlni a becsörgedező támogatásokat?