A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Botka újabb luxusszenvedélyére derült fény

A kormánypártok szerint törvénytelen, hogy Botka László, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje kihagyta vagyonnyilatkozatából több milliós luxusóráit. A Fidesz és a KDNP szegedi képviselőcsoportja vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez a politikus, Szeged polgármestere ellen.
Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő keddi budapesti sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: Botka László ismét lebukott, már nemcsak az autóját, a luxusnyaralásait, hanem a luxusóráit is kihagyta a vagyonnyilatkozatából. Ezzel a több tízmilliós luxusnyaralás, a 25 milliós luxuskocsi után most újabb luxusszenvedélyre derült fény – mondta.

Hollik István szerint a szocialisták miniszterelnök-jelöltje több milliós luxuskarórákat visel, s a hírek szerint nem is egy, hanem több Rolex órája is van, Szegeden ezért hívják “Rolex Lacinak”. Hozzátette: egy-két ilyen óra árából vidéken már házat lehet kapni, de Botka Lászlónak mindez fel sem tűnik.

Megjegyezte: sokakat érdekelne, vajon mennyi lehet Botka László valós vagyona, ha néhány milliós órákat, több milliós luxusutazást, illetve egy 25 milliós luxusautót egyszerűen kifelejt a vagyonnyilatkozatából. Kitért arra is, hogy Botka László hetek óta járja a vidéket “hazug kampányával”, eközben a nyilatkozatából sorra buknak ki az eltitkolt vagyontárgyak. Ebből szerinte arra lehet következtetni, az MSZP-ben semmi sem változik, a párt mindig is a milliárdosok pártja volt és ma is az. Ha megnézik Gyurcsány, Bajnai, Medgyessy, Puch László, Boldvai, Simon Gábor példáját, azt látni, hogy Botka László egyszerűen beállt a sorba – mondta a KDNP-s politikus.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések