Hirdessen itt

Elhazudott magyar történelem! Eltitkolt iratokat talált a magyarságkutató! Ezt mindenkinek tudnia kell! (videó)

Kiszely István magyarságkutató megtalálta a levéltárban a bécsi kancelláriának azt a levelét, amelyben leírják, hogy a rebellis magyaroknak olyan őstörténetet írjanak, amelyre nem lehetnek büszkék.
Meg is találták céljukhoz a megfelelő embert a Magyar Tudományos Akadémián két német anyanyelvű nyelvész, Budenz József és Hunfalvy Pál (született Paul Hunsdorfer) személyében. Hunfalvy kezdetben a török-magyar nyelvrokonságot támogatta, majd Budenz  hatására a finnugor nyelvrokonság mellett tette le voksát.

Tudományos körökben éles vita indult a török és finnugor eredet kérdésében. Megjelent Vámbéry Ármin: „Magyar és török-tatár szóegyezések”  c. könyve. Ezzel szemben Hunfalvyék érdemi érvek helyett csak a Magyar Tudományos Akadémia tekintélyét használták fel, ahol köreik a Bach-korszakban hatalomra jutottak. A Vámbéry elméletét hangoztató tudósok nem kaptak állást az Akadémián.

Az akadémista nézet szerint őseink az Ob partján, az Uraltól Keletre együtt éltek a finnekkel. Tehát a magyarság eredetét bizonyító történelmünk a monarchia politikájának része volt!Ezek szerint őseink az Ural-hegységen átkelve halászó-vadászó-gyűjtögető életmódot folytattak. A szlávoktól tanulták a földművelést, állattartást. Attilának kutya szarva volt, fosztogatott és embervért ivott.

Ez a nézet ma is tartja magát a hivatalos tudományos körökben. Nem rendítette meg a hatalmukat féltő tudósokat az sem, hogy a finnek 2003-ban átírták tankönyveiket, mert a modern genetikai vizsgálatok rámutattak, hogy nincs rokonság a két nép között.

Kiszely István őseink eredetét kutatva rátalált a sárospataki levéltárban olyan négyszázhatvan éves történelem tankönyvre, amely azt állítja, hogy a magyarok három hullámban jöttek be a Kárpát-medencébe: 361-ben, mint hunok, 568-ban, mint avarok, majd 895-ben Árpád népe. Végül az 1200-as években a jászok és a kunok is elfoglalják a kárpát-medencei területeiket.

Ugyanabból a törzsszövetségből származnak, amelyből az őseink. Ugyanolyan kinézetűek, mint mi vagyunk, ugyanaz a motívumviláguk, ugyanaz az írásuk. A rovásírással nem volt szabad foglalkozni. Nem volt szabad a tizenkilencedik században propagálni! Aki a közép-ázsiai eredetű, turáni magyarságról beszélt, az már mindenféle -ista volt. Ugyanis Turánban lejegyezték a kultúránkat, leírták az öntözéses gazdálkodásunkat, a kereskedelmünket, a hangszereinket.

Ezzel szemben a Monarchia történészeinek felfogásában nekünk űzött, hajtott, gyűjtögető, halászó népnek kellett lenni!

163 finnugor szavunk van és 2700 török szavunk. Magna Hungárián 50 évet tartózkodtunk, ahol átvettük ezeket a finnugor szavakat. Ötven év alatt mi is átvettünk százhatvanhárom szót az angolból: flopy, disc, meg winchester!

A mitokondriális DNS vizsgálatok kimutatták, hogy a magyarságnak semmi köze a finnugorokhoz, legközelebbi rokonaink a belső-ázsiai török népek.

Megjegyzés küldése

2 Megjegyzések

Valaci üzenete…
Nekem vannak további érveim is.
1. Írás: Ha összehasonlítjuk a magyar, az etruszk rovásírást a germán rúnákkal, valamint a sumér ékírással sok hasonlóságot találunk. Márpedig ezek mindegyike időben is földrajzilag is távol volt a "finnugor" őshazától. Ezeket a tényeket sehogy sem lehet a finnugor elméletbe beilleszteni.
2. Besenyők: A jelenlegi elmélet szerint a besenyők elől menekülve jutottunk el a Kárpát medencében. Ennek több tény is ellentmond. A besenyő törzsekkel számos alkalommal szövetségben harcoltunk. A besenyők nem foglalták el a magyarok szállásterületeit. Néhány besenyő törzs Thonuzóba vezetésével a magyarokkal együtt átkelt a Kárpátokon és a mieinkkel együtt letelepedtek.
3. Logisztika: A honfoglaló magyarok rendkívül rövid idő alatt letelepedtek és elkezdtek gazdálkodni. Tehát nem csak a harcosok jöttek, hanem a teljes népesség. Ez több dolgot jelent. Az új területeket nem kellett fegyverrel meghódítani. Annyi élelmiszer és vetőmag volt, ami az egész útra és a honfoglalás utáni legalább két vetésre elég legyen. Tehát a magyar törzsek már Etelközben is földművelő életmódot folytattak, és az átköltözésre évekig készültek.
caricas üzenete…
Hát igen. Csakhogy ez a hamasitas nem akkor kezdodott. Hanem Pontosan idoszamitasunk szerint 1000-ben. Az Arulo Vajk megkoronazasaval, aki a kesobbi hamisitasok szerint a "keresztsegben" felvette az Istvan nevet. Csakhogy mar megvolt keresztelve, csak a bizanczi, es nem a romai keresztenynek.