A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Feladta önmagát! Török férje miatt visszafogottan kell élnie és nem öltözhet kedve szerint a magyar színésznő

Milliárdos üzletember felesége lett Csősz Bogi, aki ma már nem ugyanaz a lány, akit itthon megismerhettünk. Sokkal visszafogottabbá vált, nem élhet úgy, ahogy egykor.
Az Apám beájulna című filmből ismerhetik a legtöbben Csősz Bogit, aki egy milliárdos török üzletember felesége lett. A színésznő nem adta fel teljesen a hivatását, de egészen más életet él odakint, mint amilyen itthon volt. Továbbra is szívügye a színészkedés, és a filmek, sorozatok gyártása, de nagyon oda kell figyelnie mindenre, hiszen a férje egy befolyásos üzletember.

“Törökországban élek, török a férjem, és olyan körökben mozgunk, hogy nagyon szoliddá kellett válnom.

Nem élhetek úgy, ahogyan egykor itthon. Az öltözködéstől kezdve azon keresztül, hogy mennyit szerepelek a sajtóban, egészen addig, hogy miket osztok meg a világhálón…

Mindenre oda kell figyelnem. Kint a nők hetven százaléka otthon van a gyerekkel, én meg szinte egyfolytában dolgozom. Ilyen szempontból néha kapok is a kinti rokonságtól: Mikor lesz már gyerek? Oda-oda szólogatnak… De tudják, eljön a családalapítás ideje is és tiszteletben tartják és értékelik, hogy a török-magyar kulturális kapcsolatok erősítése nekem komoly misszióm

Visszafogottan élek, aki kint meglát, biztosan azt mondaná, ez nem Bogi, mert annyira komolynak kell lenni.

És természetesen mindig a férfiak vannak előtérben, mindig a férjed alapján ismernek, ezeken a szinteken pedig különösen…” – mondta a Borsnak Bogi, aki azt is elárulta, milyen illusztris vendégek vettek részt az esküvőjükön.

Az esküvőnkre például eljött vagy nyolc miniszter, meg Isztambul vezetése is.

A párom most kapta meg a nyolcadik metró építésének jogát is, azaz politikailag szem előtt van. Így nekem is kétszer meg kell gondolnom mindent. Hol láttak? Kering-e bármilyen pletyka rólam? Sajnos előfordul, hogy a paparazzók csak úgy megjelennek. Tavaly nyáron elvittem anyukámat Bodrumba, a tengerhez. Anya-lánya nyaraláson voltunk, napoztunk a parton, amikor akaratom ellenére készítettek rólunk fürdőruhás képeket. Ezeket több száz magazin lehozta, aminek nagyon nem örültünk” – mesélte a színésznő.

Forrás: life.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések