A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ausztria ebben a pillanatban olyat tett, amit egész Európának követnie kellene!

Nemcsak Németországban, hanem Ausztriában is elterjedt az a jelenség, hogy a migránsok hazautaznak nyaralni. A sógorok másképpen kezelik a dolgot, mint “nagy testvéreik”.
Korábban beszámoltunk róla, hogy Németországból hazajárnak nyaralni azok a migránsok, akik állításuk (és a liberális sajtó állítása) szerint háború elől menekültek el, politikai okokból. Ahogy írtuk, jelenleg nincs olyan szabályozás a német jogban, mely megtiltaná a bevándorlóknak azt, hogy visszatérjenek a szülőföldjükre, ha már egyszer elhagyták azt és máshol menedékkérelmet adtak be.

Ausztriában máshogy állnak a kérdéshez — írja a Kronen Zeitung.

“Nincs kivétel: ha egy politikai menedékért folyamodó személy hazautazik nyaralni, akkor azonnal elveszti a jogosultságát arra, hogy menekültként kezeljük” — közölte az osztrák belügyminisztérium.

“Olyan nincs, hogy valaki ott nyaral, ahol politikai üldözött” — erősítette meg Wolfgang Sobotka.

Érdekesség az a tény is, hogy számos migránsnak van pénze arra, hogy repülőjegyet vegyen és hazautazzon nyaralni, majd visszatérjen abba az országba, amely befogadta őt.

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések