A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális baleset történt! Közkedvelt magyar sportolók vesztették életüket

Sportolók hunytak el egy autóbalesetben. A jászberényi hokis, L. Levente és a korábbi focista, Zs. Ádám egy fesztiválról tartott hazafelé.
Felismerhetetlenségig roncsolódott az autó, amellyel három fiatal egy villanyoszlopnak csapódott a hétvégén Jászberény belvárosában. A balesetben a sofőr, a 25 éves Zs. Ádám korábbi helyi focista és a mellette ülő 23 esztendôs L. Levente, a Jászberény HC OB III-as hokicsapatának játékosa szörnyethalt.

– A tragédia előtti napon, Budapesten még meccset játszottunk Levivel – mesélte a Borsnak Nagy Zoltán, aki az utánpótlásban edzője, a felnőttek között pedig csapattársa, egyben barátja is volt a hokis áldozatnak. – Hazajöttünk Jászberénybe, majd Levi két, vendéglátásban dolgozó kollégájával elment bulizni. Onnan tartottak haza, amikor a baleset történt. Eleredt az eső, és az a szóbeszéd járja, hogy túl gyorsan mentek a belvárosban – tette hozzá.

A baleset egyik szemtanúja lapunknak elmondta, a kamionoktól erősen nyomvályús, az esőzéstől pedig nedves úton olyan gyorsan jöttek, hogy esélyük sem volt bevenni a kanyart. A kocsi elszállt, majd teljes erővel kivitte a villanyoszlopot. Borzasztó volt a csattanás. Az egyetlen túlélőt, a Jászfényszaru 20 éves focistáját azonnal kórházba szállították. Ő olyan súlyos zúzódásokat szenvedett, hogy egyelőre csak segítséggel tud járni.

– A fiam csodával határos módon élte túl ezt a balesetet. Már csak arra emlékszik, ahogy kimászik az autóból. Azt csak később tudta meg, hogy a két barátja már nincsen köztünk – mesélte a Borsnak Varga Jó­zsefné, a túlélő Krisztián édesanyja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések