A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hi­he­tet­len for­du­lat a lúg­gal le­ön­tött nő ügyé­ben, rej­té­lyes levél került elő

Ren­ner Eri­kát 1547 napja ön­töt­ték le, senki sem szá­mí­tott rá, hogy egy újabb for­du­lat kö­vet­kez­het…
A harmadfokon eljáró Kúria nem hirdetett ítéletet, a tanács jövő héten hozza meg döntését a lúgos támadásról. A vád szerint Bene Krisztián egykori kórházigazgató lúggal öntötte le volt barátnőjének, Renner Erikának a nemi szervét. Az ügyész perbeszéde előtt közölte: egy névtelen levelet kaptak, amelyben az anonim levélíró magára vállalta a bűncselekményt.

Az ismeretlen személy a kézzel, végig nagybetűkkel írt levélben azt állította, hogy 2012. augusztusa előtt valaki megbízta őt a Renner Erika elleni támadással. A levél tartalmából egyéb nem hangzott el, a Fővárosi Főügyészség június 2-án nyomozáskiegészítést

Bene Krisztián ügyvédje szerint semmi sem tá­masztja alá védence bűnösségét, és azzal sem ért egyet, hogy Renner Erika sérülései életveszélyesek voltak.

A perbeszédek elhangzása után Bene az utolsó szó jogán tagadta, hogy ő öntötte le lúggal volt szeretője, Renner Erika nemi szervét.

“Kérem a bíróságot, hogy mentsen fel, mert nem én követtem el a bűncselekményt. A sértett és a társadalom érdeke is az, hogy megtalálják az igazi elkövetőt. Világéletemben értelmetlennek találtam a bosszút. Miért állok most mégis itt? Mert nem volt jobb ötlete a rendőrségnek – idézte az orvos szavait a Bors.

Forrás: ripost.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések