A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar Idők: Állami épületeket foglalna el a “Soros-hálózat”

Állami intézményeket, ingatlanokat foglalhatnak el itthon a “Soros-hálózat” tagjai ősztől, céljuk az ország destabilizálása és a kormány megbuktatása – állította a Magyar Idők.
Új fokozatba kapcsolt a Soros György elleni hadviselés a kormánypárti médiában.

A Magyar Idők pénteken azt írta, a “Soros-hálózat” hazai tagjai ősztől új stratégiához folyamodnak a kormánybuktatás reményében, mert a tüntetésekkel nem sikerült megbontani a Fidesz–KDNP támogatóinak egységét.

A lap szerint az új stratégia legfontosabb eleme különböző állami intézmények, épületek elfoglalása lesz, amivel a cél a zavarkeltés és az ország destabilizálása.

Ezzel összecseng szerintük, hogy Gulyás Márton, “az elmúlt időszak egyik leghangosabb liberális provokátora”, bejelentette, mozgalmat szervez, amelynek a célja a választási törvény módosításának kikényszerítése.

Egy hónapot adnak a parlamentnek szeptember-október környékén, és ha nem nekik tetsző jogszabályok születnek, akkor polgári engedetlenségi mozgalommá fognak válni – tették hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések