A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Úgy néz ki, hogy az alkoholista fejű B(V)otka László összemelegedik a pszichopata Gyurcsánnyal

Mivel Botkának csak vidéken van mérhető támogatottsága, az MSZP mindenképp ki fog egyezni a DK-val és Gyurcsány ott lesz a közös budapesti listán.
A Magyar Hírlap forrásai szerint az MSZP fővárosi egylete mindenképp meg fog egyezni a DK-val a tizennyolc budapesti választókerület jelöltjeiről, októberre meglesznek a nevek is. A lap szerint Botkának sokkal kisebb a szava a fővárosban, így a szegedi városvezető is inkább a vidéki bázisokra fog koncentrálni.

Szerintük Botka László a párt vidéki bázisain sokkal inkább keresztül tudja vinni akaratát, mint Budapesten. A fővárosi pártirodákban több olyan megállapodás is születhetett, ami szúrhatja Botka szemét. Úgy tudni, hogy a főváros tizennyolc választókerületében egészen bizonyosan lesz megállapodás az MSZP és a DK között.

Hogy hogyan, azt ma még nem lehet pontosan tudni, de biztosan lesz, az MSZP Budapesten nagyon erős, nem enged Botkának a Gyurcsány-kérdésben, úgyhogy a volt kormányfő a fővárosi jelöltek között lesz” – mondták a lapnak.

Molnár Gyula, a Sziget Fesztiválon felállított MSZP-s sátorban beszélt arról, hogy igyekszik rendezni a párton belüli belső konfliktusokat. A hírek szerint Botka László két héten belül akár azokat is megnevezheti, akik az árnyékkormány bástyái lesznek. Ujhelyi István, a szocialisták alelnöke is kilátogatott a fesztiválra. A politikus belengette, hogy be kellene vezetni az eurót, és ez lesz az egyik legfontosabb feladata a szocialistáknak.

Gyurcsány Ferenc már korábban kijelentette, hogy ő megegyezne az MSZP-vel. A Demokratikus Koalíció hivatalosan szeptember második napján kezd kampányolni.

(a 888.hu kapcsán)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések