A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Köszönöm, kedves Angela!” – Migránsok törték el az állkapcsát a munkába igyekvő magyarnak “Német”országban

Három bevándorló támadt Németországban egy kint dolgozó magyarra – ezt állítja a férfi. Szerinte, csak annyi volt a „bűne”, hogy nem adott nekik cigarettát, és ezért ütötték le, illetve törték el az állkapcsát. Az utóbbi egy-két évben több magyar került már bajba a bevándorlók miatt Nyugat-Európában.
A közösségi oldalán osztott meg egy fényképet egy Németországban élő magyar férfi, akinek az arca tele van sérülésekkel. Azt írta a bejegyzésében, hogy köszöni szépen Angela Merkelnek, hogy beengedte a migránsokat, mert egy szál cigiért ezt teszik az emberrel - írja a hirado.hu.

A Híradónak sikerült elérnie a bántalmazott férfit. Halász János azt mondta: eltörött az állkapcsa, megzúzódott az arca és több foga is kitörött. Éppen dolgozni ment, amikor három bevándorló megállította a parkolóban.

Odaszóltak neki, hogy nem tudna-e adni nekik egy szál cigarettát, ő ezt nem értette teljesen, közelebb lépett hozzájuk, megkérdezte őket, majd újra választoltak neki. A férfi ekkor megfordult, hogy megy tovább a dolgára és hátulról kapott egy erős ütést, majd elvesztette eszméletét.
A férfi ezután a családjával elment a rendőrségre feljelentést tenni, azóta pedig már egyszer megműtötték, de további orvosi kezelésre szorul.

Halász János az M1-nek elmondta, biztos benne, hogy három bevándorló támadt rá. Felfoghatatlan számára ami történt, már másfél éve él családjával egy Baden-Württembergi kisvárosban, korábban soha nem érte őt ilyen atrocitás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések