Hirdessen itt

Megdöbbentő dolog derült ki a hirtelen elhunyt, fiatal, magyar, énekesnő haláláról

A barátok sem igazán értik, ez miért történt.
A Lokál információi szerint néhány nappal ezelőtt öngyilkos lett a C’est La Vie énekesnője, Berta Claudia. A 42 éves előadó halálhírét édesanyja közölte a közösségi oldalon. Barátai értetlenül állnak a történtek előtt.

Claudia halálhírét édesanyja szívszorító posztban közölte a barátokkal és rajongókkal:

Tudom, hogy nem jössz­, de olyan jó várni, hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Elvitted a derűt, a fényt, a meleget. Egy sugarat hagytál csak, drága emlékedet! Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett lányom örök álomra hajtotta fejét– írta az asszony. A fiatal nő közösségi oldalát ezután elözönlötték a részvétnyilvánító,baráti és a családdal együttérző posztok.

Hamza Zoltán, Claudia volt menedzsere a Blikk szerint tavaly találkozott legutóbb az énekesnővel, állítása szerint a fiatal nő mindig érzékenyebben reagált a külvilágra, mint mások, mindez szerinte művészi énjéből fakadt.

Claudia életét egyébként beárnyékolta egy 12 évvel ezelőtti baleset, amely után elveszítette barátnőjét, Sebők Anikót, aki szintén a C’est La Vie együttes énekesnője volt. Claudia és Anikó egy autóban utaztak, amikor oldalról beléjük hajtott egy pizzafutár. A két nő látszólag sértetlenül szállt ki az autóból, de a kórházból mindketten saját felelősségükre haza is mehettek. Anikónak azonban belső vérzése volt, ami napokkal később tüdőembóliát okozott, amibe belehalt.

Később az ügyet kivizsgálták, de az orvosszakértők és a rendőrség nem hozta ok-okozati viszonyba a Anikó halálát a balesettel, az eset azonban nagyon megrázta Claudiát, állítólag sosem tudta igazán túltenni magát a történteken.

Forrás: faktor.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések