A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyakon, majd szíven szúrta az olasz férfit a migráns. Megdöbbentő dolgot tett ezután

A torinói Carcano negyedben van egy park és – bár sokan tiltakoztak ellene – egy vásárteret rendeztek be a szomszédságában, ahol mindenki adhatta-vehette, amit akart.Az eladóknak azonban regisztrálniuk kellett, amit a bevándorlók közül nem mindenki vett komolyan.
Vasárnap pedig szörnyű dolog történt. Két árus padja között túl kevés volt a hely és ezen összeszólalkozott két olasz és egy nigériai, a 27 éves Khalid Be Greata – írta meg az Ilgiornale.it

A migráns, a vitához szükséges hiányos olasz tudását egy nála lévő hosszú késsel kompenzálta, és előbb nyakon döfte az 51 éves Maurizio Gugliottát, majd mellkason szúrta Maurizio barátját is.

A szerencsétlen olaszon a kiérkező mentők sem tudtak segíteni,néhány perc alatt elvérzett. A barátja csak azért nem halt meg, mert avastag ruhája miatt nem hatolt túl mélyre a csontozókés.

A gyilkos, mint aki jól végezte dolgát, leült egy padra, a kését megtörölte a zsebkendőjével és rágyújtott egy cigarettára, úgy várta meg a rendőröket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések