A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ölelkező pár holttestére bukkantak

Július 27-én tűnt el az a két hegymászó, akiknek a holttestét vasárnap találták meg a Joshua Tree Nemzeti Park hegyei között.
A 21 éves Rachel Nguyen és a vele egyidős Joseph Orbeso eltűnését azután jelentették, hogy a pár július 27-n nem tért vissza a hegymászásról, és nem jelentkezett ki az Airbnb szállásáról. A keresésük azóta folyt – írja a Fox News.

A keresésbe becsatlakozott az eltűnt fiú édesapja, Gilbert Orbeso is, de sokáig reménytelennek tűnt a küldetés. Végül a múlt hét végén megtalálták a fiataloknéhány ruháját és vizespalackját, a nyomok pedig végül elvezettek a párig: Nguyen és Orbeso egymást átölelve fagyott halálra.

Reméljük, most már békében nyugodnak. Tudtam, hogy meg fogom találni őket, csak azt nem, hogy mikor. Most már mindenre választ kaptam - mondta a gyászoló apa.

A pár holttestét a sötétség beállta miatt csak hétfőn tudták lehozni a hegyekből. Bár Orbeso azonosította őket, a holttesteket boncolásra küldték a hatóságok.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések