A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

11 éves lányt erősz@kolt meg a férfi, de felmentették mert a kislánynak kellett volna bizonyítani, hogy nem egyezett bele az aktusba

Egy botrányos ítélet miatt módosíthatják Franciaország törvényeit: nem ítéltek el egy 11 éves lányt megerősz@koló férfit, mert nem tudták bizonyítani, hogy a tini akarata ellenére történt az aktus.
A 29 éves férfi még 2009-ben közösült egy párizsi parkban a kamaszlánnyal, de most a bíróság felmentette. A férfi azzal védekezett, hogy a lány hazudott a koráról: azt mondta, heteken belül betölti a 15-öt. A lány még teherbe is esett, szülei ekkor szeretek tudomást az esetről. A baba nevelőszülőkhöz került – írja az Independent.

Bár a francia törvények alapján 15 évesnél fiatalabbakkal illegális sz3xuáIis kapcsolatot létesíteni, de ahhoz, hogy elmarasztaló ítélet születhessen, bizonyítani kell, hogy nem közös megegyezés alapján történt az aktus.

A mostani nagy vihart kavaró ítélet hatására azonban az egyenlőségi miniszter, Marlene Schiappa bejelentette, hogy szeretne egy minimum korhatárt bevezetni – a tervek szerint 13-15 év környékén –, amely alatt minden eset nemi erősz@knak minősül, akár beleegyezett a sz3xbe a kiskorú, akár nem.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések