A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán hét mondata, amitől hisztéria rohamot kapnak a liberálisok + a teljes beszéde – videó

Orbán Viktor beszédének legfontosabb kijelentései.
1. Köztudott, hogy mi magyarok nem csípjük a birodalmakat.

2. Magyarország meg fogja védeni határait, meg fogja akadályozni a “Soros-terv” végrehajtását, és végül ezt a küzdelmet is megnyeri.

3. A “Soros-tervnek” a migráció csak az eszköze, hogy azzal meggyengítse a nemzeteket és megadja a kegyelemdöfést a keresztény kultúrának.

4. A Soros-terv súlyosan veszélyezteti mindennapjaink biztonságát is, Európa bevándorlóországaiban gyakorivá váltak a terrorcselekmények, nőtt a bűnözés, megsokszorozódott a nőkkel szembeni erőszak, és újra felcsap az antiszemitizmus.

5. A korszellem a mi oldalunkon áll, a keményen dolgozó, felelősséget vállaló, családjukról gondoskodó, hazájukat szerető és keresztény gyökereikhez ragaszkodó európai emberek oldalán.

6. Mi vagyunk többségben”, elsöprő többségben, és csak idő kérdése, hogy nemcsak Magyarországon, de egész Európában és az egész nyugati világban győzni fogunk.

7. A jelenlegi kormánynak még legalább négy évig hivatalban kellene maradnia, hogy megerősítse az eddig elért eredményeket, hogy azok már visszafordíthatatlanokká váljanak

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések