A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Üzenjük az EU-nak: Szavazzatok anyukátok sorsáról

Állandó rendszert hoznának létre, létszámkorlát nélkül. Ez még nem minden: a betelepítéseket ott kezdenék, ahol szerintük még nem fogadtak be elég bevándorlót. Tehát például Magyarországon.
Dömötör Csaba, a kormány kommunikációért felelős államtitkára hozta nyilvánosságre délután: az Európai Parlament tényleg megszavazta a kvótát, azaz a kényszerbetelepítést, és a felső korlát nélküli befogadást – a baloldal összes képviselője, köztük a magyar EP-képviselők is, igennel szavaztak a javaslatra.

Döntés született arról, amire a kormány hónapok óta figyelmeztet – fogalmaz jegyzetében Dömötör Csaba. Az uniós intézmények megindítanák a betelepítéseket. Nem önkéntes, hanem kötelező jelleggel.

Itt még nem pihentek meg az alkotók: megkönnyítenék a családegyesítéseket, és a mindenhol sokat bírált zavaros hátterű NGO-kat is bevennék a buliba. Ezután zárt ajtós tárgyalások jönnek a többi brüsszeli intézmény részvételével. Ha véglegesítik a rendeletet, akkor gyakorlatilag erőből vesznek el tőlünk egy alapvető jogot: annak meghatározását, hogy kivel élünk együtt. Botrány – írja az államtitkár.

De még lehet fokozni, mert van két minősítő körülmény is:


- az ellenzék idehaza azt mondja, hogy ezek a tervek nem is léteznek;
- ehhez képest pár perce a baloldal képviselői az egész csomagot cakkpakk megszavazták. Így legalább tudjuk, kikre nem lehet bízni Magyarország biztonságát – zárja sorait Dömötör.

MTI

Megjegyzés küldése

6 Megjegyzések

Attila75 üzenete…
Üzenjük az eu-nak, AZONNAL VONJÁK VISSZA A migrációt! Ha nem teszik, TÁVOZZANAK MAGYARORSZÁGRÓL! Megértettük egymást!? Mivel pedig ezzel egy világ törvényt sértettek meg, így arra is számíthatnak, hogy Magyarország bepereli az eu-t. Megtehetjük. Ehez jogunk van! Ha ez megtörténik, az ügyben résztvevők, akik Magyarország belügyeibe próbálnak beavatkozni, BÖRTÖNBE kerülnek!
Unknown üzenete…
Mikor, ki, hol, miért akarja előírni azt amit nem lehetséges sem jogilag, sem emberileg kötelezővé tenni? Amely tagállamok segíteni szeretnének a menekültetettek körülményein, azok tegyék ezt meg a maguk terhére és felelősségére. Mi magyarok egy évvel ezelőtt egyértelműen foglaltunk állást ebben az ügyben, amely népakarat azóta elmélyült és az idiótáink kivételével népünk akarata egyre inkább egységbe kovácsolódik. Nem kötelező megosztanunk senkivel semmit és jobban teszi a pökhendi "honatyák" gyülevész csürhélye, ha ezt felfogja, tudomásulveszi. Jeddi Árpád Levente.
Unknown üzenete…
Szabadságot Magyarországnak!!!Lèpjünk ki vègre az Eu-bòl,aztán irány Az Eurázsiai Unió!!!
Gyula üzenete…
MAGYAROK !!!!!!!!
Mit gondoltok,mi lesz a következő lépés,ha nem fogunk migránsokat befogadni ?!?!
Az első V.H.után Háborús Kártérítést fizettünk,és elvették az ország 2/3-ad részét !!!!!
A második V.H.után Háborús Kártérítést fizettünk,és az országot DZSUGASVILI martalékává tette a Nyugat !!!!!
Most majd minden törvényesség nélkül,ERŐSZAKKAL,FELSŐ HATÁR NÉLKÜLI MIGRÁNSKÁRTÉRÍTÉST akarnak majd bevezetni,aminek kifizetése esetén az országot rabszolgasorba fogja taszítan a MOCSKOS NYUGAT,MERT MINDENÁRON MINDENT EL AKAR VENNI KELET - EURÓPÁTÓL !!!!!!
A cseh kormány már tud valamit,mert minden cseh állampolgárnak megszavazta a FEGYVERTARTÁST !!!!
A MAGYAR KORMÁNYNAK BE KELLENE VEZETNIE AZ ÁLTALÁNOS HADKÖTELEZETTSÉGET,HOGY MEG TUDJUK VÉDENI A NYUGATTÓL ORSZÁGUNKAT !!!!!!!!!!!!!!!
disc üzenete…
Hát pont dzsugasvili "védte" meg a "gonosz" nyugattól az országunkat! Akkor mi baj vele? :)
Unknown üzenete…
Tudtam, hogy nem Soros a bűnös és a veszélyes! Mégis Sorossal van teli az utca és a postaláda!