Hirdessen itt

Ez a világ legnagyobb üzlete, és nem a fegyver, nem az olaj, vagy a drogok!

A Világ-panoráma járt utána ennek a hihetetlenül precíz és halálos üzletnek. Ez MINDEN embert érint, méghozzá a hétköznapjainkban is.
A magyar lakosság átlagosan FEJENKÉNT 4,5 kiló gyógyszert fogyaszt évente! A gyógyszeripart mindenki jól ismeri, és annak gyiIk0s, sokszor igen aljas eszközeit.
Arról van szó, hogy a világ legnagyobb ipara a gyógyszeripar, megelőzve az olaj vagy a fegyveripart is. Orvosok tömegei szolgálják ki a gyógyszeripart nap mint nap!

A gyógyszeripar nemcsak a legnagyobb üzlet ily módon a világon, de több áldozata is van, mint az összes világháborúnak együttvéve.

Félelmetes nézni, ahogyan a modern embert a média, és egyéb eszközök segítségével annyira elbutítják, hogy a legtöbbjük észre sem veszi, hogy mi folyik körülötte, és önként, saját pénzével fizet saját meggyilkolásáért…

Nem sokat emlegetett tény, de jelenleg Ma Magyarországon, amióta bevezették a Prevenar oltást (mert csak) az egy év alatti daganatos gyermekek száma meg háromszorozódott! Nem véletlen nincs még a saját szülőnek sincs joga ahhoz, hogy eldönthesse, milyen oltással mérgezik a gyermekét.

Szintén érdekes adalék, hogy bármelyik országba, ahol nem kötelezők az oltások tovább élnek az emberek mint azokban az országokban, ahol van “fejlett” egészségügy… elgondolkodtató, nem igaz?
Csoda azonban sem a gyógyszerben, sem az orvosban nincs…Csoda az emberben van. Egyszerűbb az egészség megtartására hozni áldozatot, mint a betegségből meggyógyulni.
Ezt soha ne feledje senki! Érdemes végig nézni a lenti videót, melyben a Világ-panoráma járt utána ennek a hihetetlenül jövedelmező, halálos üzletnek!


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések