A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így udvarol Havas tanár úr: Vibrátort, síkosítót és ízesített óvszert vesz ajándékba, de azt a legjobbikból – Most meg holokausztozással is próbálja erősíteni a pozícióját – videó

Molnár Anikó nyilatkozik a zaklatásról, részletesen meséli el a történetet. Ha kell vállalja a bíróságot és a hazugságvizsgáló gépet is.
Úgy tűnik, nem Baukó Éva esete az egyetlen olyan zaklatási ügy, amiben Havas Henrik részt vett. A TV2 Tények műsorának adott exkluzív interjút Molnár Anikó hosszan beszélt arról, hogy milyen megaláztatásokon kellett átesnie a tanár úr irodájában.
A korábban modellként is dolgozó nő elmesélte, hogy közös munkájuk során többször fogdosta őt és egy bizarr szexjátékot is adott neki Havas, aki a bizarr ajándékok és célozgatások után egyértelmű utalást is tett a valóságshow sztár felé, majd megcsókolta akarata ellenére.
Mint arról korábban már beszámoltunk, Baukó Évától is többször kért szexet a közismert újságíró a nő asszisztensi munkája mellett. Erről a TV2-nek adott interjújában mesélt részletesen.


Bár a tévés eddig azt állította, nem hajlandó foglalkozni az ellene felhozott szexuális zaklatás vádjával, most közösségi oldalán próbálja mentegetni magát. Érezhetően Havas közel van az összeomláshoz, talán a beismeréshez, de azért még próbálkozik a politika szoknyája mögé bújni.
Havas Henrik haláltáncát látjuk, ami persze szomorú, erről azonban csak ő tehet. Senki nem akadályozza meg, hogy abbahagyja a hazudozást és annyit mondjon: elnézést.

Rejtélyes munkatársnője mögé bújik Havas a szexbotrány elől


A facebook-on egy ismeretlen fiatal nő levelét közli, pontosabban egy részletet. Désiré-nek hívja, és Désiré személyiségi jogainak védelmében nem árulja el, hogy kiről van szó, mert hogy Désiré nem engedte meg, hogy levelét közölje. Elismerésre méltó törvénytisztelet! Kár, hogy Baukó Éva és Molnár Anikó jogaira kevésbé volt annak idején tekintettel.

Visszatérve a levélre, Désiré azt állítja, hogy Baukó Éva nem személyi asszisztensnek, hanem titkárnőnek jelentkezett Havasnál, ő csak egyszer látta, és a sofőr nevére Baukó Éva rosszul emlékszik.
Különösen Baukó Éva titulusáról való vita érdekfeszítő. Pontosan tudjuk, hogy milyen irgalmatlan különbség van a titkárnő és a személyi asszisztens között, főleg egy olyan világban, amiben egy azóta már megbukott és eltűnt tévéelnök a sofőrjét transzportációs menedzsernek hívta és hívatta.

De nem ezért írta a levelet Désiré hanem azért, mert Désiré perdöntő bizonyítékkal áll elő: őt nem zaklatta Havas.
Az Origo egy zseniális hasonlattal szemlélteti a bejelentés lényegét. “Havas úgy gondolja ezek szerint, hogyha valaki elgázol valakit a zebrán az Andrássy úton és a bírósági tárgyalására odavisz egy másik járókelőt, aki tanúsítja, hogy a Széll Kálmán téren előzékenyen átengedte, akkor az enyhítő körülmény? Mi több, bizonyíték, hogy egy ilyen udvarias úrvezető nem gázolhat el senkit?”
Ami igazán szánalmas, az Havas visszaügyetlenkedési próbálkozása a balliberális tábor felé. Egyrészt világosság vált számára, hogy a Jobbik már nem látja szívesen, sőt egyenesen kínosnak tartja személyét, másrészt, nyilván retteg, mikor rúgják ki az ATV-től – írja az Origo.

Ezért egy kis holokausztozással is próbálja erősíteni a pozícióját, amikor arról ír, hogy egy auschwitzi tragédiát családilag átélt ember volt a lektora, akinek tetszett a Vona könyv.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések