A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbentő dolog derült ki: Stohl András miatt megy el a TV2-től Ábel Anita?

Újabb részletek láttak napvilágot Ábel Anita távozásával kapcsolatban.
Ábel Anita nem hosszabbítja meg a szerződését a TV2-vel, így amikor vége a Sztárban sztár + 1 kicsi aktuális szériájának, búcsút int a csatornának. Egy bennfentes most azt állítja a Ripostnak: a feltételekről nem sikerüt megegyezniük a feleknek:

"Felmerült, hogy jövőre is leszerződtetik Anitát, de a feltételekről nem sikerült megállapodni. Egy hónapja zajlottak a tárgyalások. Anita kifogásolta az új szerződés néhány pontját, de nem az anyagiakon volt a hangsúly" - mondta, ráadásul szerinte Stohl Andrásnak is köze lehet ahhoz, hogy Anita egyelőre munka nélkül marad.

"Az alapemberekkel – Liptai Claudia, Ördög Nóra, Majka, Tilla vagy Mádai Vivien – továbbra is számolnak a csatornánál. Az ő erős csapatukhoz társult nemrégiben Stohl András is, akinek – már most tudni – lesznek feladatai 2018-ban. Talán épp az ő szerződtetése miatt esett ki a pikszisből Ábel Anita" – mondta az informátor a lapnak.

Ábel Anita mindehhez annyit fűzött hozzá: az embernek sok szempontot kell mérlegelnie, mielőtt hosszú távú döntést hoz...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések