Hirdessen itt

Vágó István megveti a zaklató Havast, az ő feleségét is el akarta csábítani, de még sem ítéli el ,, … mert a FIDESZ!

A DK-ban politizáló Vágó tudja jól, hogy Havas Henrik zaklató, meg is veti érte, de nem ítéli el nyilvánosan politikai okokból.
Az Origo szombaton írt róla, hogy a baloldali és liberális, úgynevezett értelmiségiek nem foglalkoznak Havas Henrik zaklatási botrányával. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a liberális média úgy csinál, mintha az ügy nem létezne, miközben máskor arra is ugranak, ha egy férfi ferde szemmel néz egy nőre.

Vágó István a Facebookon reagált az Origo szombati cikkére. Reakciójában kifejti, hogy fel van háborodva amiatt, hogy az Origo megírta, mit mondott elsőre, majd leírja, hogy Havast ő is megveti.
általam is sokszor bírált, zaklatási ügyei miatt általam is megvetett” — fogalmazott Vágó, ám ezután még érdekesebbet írt:
bár például nekem is volna mit Havas szemére hánynom, én sem teszem. Mert amit itt a fideszmédia művel, az egy hányinger.”
Ezek szerint ha nem a 444-index-hávégé tandem számol be az esetről, az nem is számít. Vagy ami még rosszabb, talán az lehet a baj, hogy Havas Henrik nem liberális színésznőket zaklatott, így meg ugye az egész nem is számít.

Vágó István szerint Havas Henrik egyébként korábban megpróbálta elcsábítani a feleségét, illetve zaklatta Liptai Claudiát is. Ezek viszont most mind nem számítanak, hiszen az úgynevezett baloldali értelmiség összezárt.

Ilyenkor derül ki, mennyire veszik komolyan a feminista, nőjogi és a férfiak általi elnyomásról gondolt szólamaikat, amiket máskor olyan vígan hangoztatnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések