A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A román miniszterelnök Konrád György szintjére süllyedt – Persze a libsi média csak az egyiket ítéli el

Ha úgy vesszük, a XXI. században sem túl könnyű magyarnak lenni.
Magyarországon is maradt bőven áruló, aki saját honfitársait tenné el láb alól, pusztán azért, mert más a politikai véleménye. Abban reménykedtünk, hogy hátunk mögött hagyva a vérzivataros XX. századot, a XXI.-ik valami más lesz. Tévedtünk.

Abban reménykedtünk, hogy a Rendszerváltoztatással ennek vége lesz.

Abban reménykedtünk, hogy a Terror Háza múzeum létrehozásával bezárjuk a terrort, oda, a falak közé.

De hiába reménykedtünk

Pl. egy liberális internetes portál újságírója Bayer Zsoltot IFA platóra hányná…

Egy Konrád György nevezetű libsi “értelmiség” Orbán Viktornak  a Ceaușescu házaspár sorsát kívánja (golyó általi halál).

Aztán jön ez a szőrőstalpú oláh hajléktalan, akit a románok képesek voltak megválasztani miniszterelnöknek, és ez a szerencsétlen oláh hajléktalan azt mondta gyakorlatilag, hogy a Székelyeket felakasztaná.

Egyszerűen mocorog bennünk egy komoly dilemma. Valahogy nem jutunk dűlőre:
Most Konrád György süllyedt a román miniszterelnök szintjére, vagy a román miniszterelnök süllyedt konrádi szintre? Nem tudjuk.

Mindenesetre olyan érzésünk támadt, hogy a Terror Háza ajtaját mintha valaki nyitva hagyta volna…

Április 8-án reméljük ezeket az ordas gondolatokat, és eszméket legalább itthon visszaküldjük ahová valók: a történelem szemétdombjára.

(U.I: a jelek szerint a libsi média a román miniszterelnöktől első ránézésre elhatárolódott. Legalább ennyi. Reméljük így is marad, bár kétségeink vannak. Viszont Konrád Györgytől érdekes módon nem határolódott el itthon egy libsi sem. Hm.)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések