A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Adamo Coulibaly nem marad a tavaszi szezonra Balmazújvárosban

Az előző év végén még a Balmazújvárosnál rúgta a bőrt a debreceni drukkerek egykori kedvence, a tavaszi szezonban azonban már nem számítanak rá Balmazújvárosban.
Mint arról korábban beszámolt a Dehir.hu, a közelmútban többször szóba került az újonc Balmazújvárosnál az egykori Loki-sztár leszerződtetése. Tavaly szeptemberben például attól tették függővé a francia légiós megszerzését, hogy sikerül-e őt megfelelő formába hozni.

Októberben már szinte biztosra lehetett venni, hogy leigazolják a támadót Balmazújvároson, akkor ugyanis az egyesület szerződést kínált a játékosnak. A megállapodás szerint csak az őszi szezon végéig tartott az együttműködés, s abban egyeztek meg a felek, hogy a francia teljesítménye alapján döntenek majd a folytatásról. 

Tiba István, a klub elnöke hétfőn az együttes honlapjának nyilatkozott arról, hogy végül mégsem igazolják le a tavaszi szezonra a franciát. Mint fogalmazott: „nem tervezzük már a szerződtetését.” Ezek szerint a játékos nem tudta meggyőzni a stábot arról, hogy érdemes őt a továbbiakban is foglalkoztatni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések