Hirdessen itt

Egy kutatás szerint, akinek ez a vércsoportja nem a Földről származik!

Egy kutatás váratlan eredménnyel zárult az emberi vércsoportok tekintetében.
Kiderült ugyanis, hogy az egyik vércsoport teljesen más mint a többi. Olyannyira nem hasonlít, hogy felvetődött a kutatókban, hogy talán a Földön kívülről származhat…

Ez pedig egyúttal azt is jelentheti, hogy rengeteg földönkívüli jár-kel közöttünk. Sőt, lehet, hogy számtalan ismerősöd, barátod, rokonod hordozza ezt a vércsoportot.

Vagy akár te magad…

Mint ismeretes, az embereknek különböző vércsoportjaik vannak. A, B, AB, és 0, amely a sejtekben található fehérjékből származik.

A tudósok azonban az RH negatív vér felett a mai napig nem tudnak dűlőre jutni. Ugyanis senki sem tudja megfejteni, hogy hogyan létezhet egyáltalán. Ugyanis ha az evolúciót, és az emberi faj fejlődését vesszük alapul, semmi nem indokolja ennek a vércsoportnak a jelenlétét.

“Egyszerűen nem következik az biológiai törvényszerűségekből, hogy léteznie kell ilyennek!” – állítja több szakember.

Titokzatos módon az Európában élőknek van a legtöbb ilyen vércsoporttal rendelkező polgára, Ázsiában ez mindössze 1%, Amerikában pedig 3%.

Terhes nőkön végzett vizsgálatok alapján pedig megdöbbentő összefüggésekre jöttek rá a tudósok.

Az RH negatív vércsoporttal rendelkező nők sok esetben nem képesek kihordani az RH pozitív vércsoportú babájukat, és az esetek nagy százalékában – statisztikát tekintve – fordul elő az, hogy ezen nők szervezete egyszerűen megtámadja a magzatot, mintha valamiféle idegen létforma lenne, mely veszélyezteti őket.

Rendkívül érdekes összefüggések ezek, és valójában a kutatók egyelőre nem nagyon tudnak mit kezdeni ezzel a vércsoporttal.

Vagyis akiknek ilyen vércsoportjuk van, azoknak bátran kijelenthetjük, hogy egy különleges vér csörgedezik az ereikben.

Hogy valójában földönkívüliek lennének-e? Nos, ki tudja. A tudomány jelenlegi állása szerint bármi is az oka ezen vércsoport különlegességének, az akár jelentheti azt is, hogy a magyarázatért az űrbe kell tekintenünk a végtelen kozmoszba…

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Paltán Attila üzenete…
Egy másik kutatás szerint viszont aki ekkora KAMU CIKKET posztol az nem más, mint egy szerencsétlen hatásvadász, aki az olvasottságért cserébe nem retten vissza ilyen tudománytalan barom hazugságok megosztásától sem, növelve ezzel az egyébként is tekintélyes méreteket öltő internet-szemetet.