A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jennifer Lopez 48 évesen olyan kockás hasat mutatott, hogy azt sokan megirigyelhetnék

Azt eddig is tudtuk, hogy Jennifer Lopez alakja elképesztő, nemcsak a rendkívül formás fenekéről beszélünk, vagy a milliókat érő lábáról, hanem a színésznő-énekesnő az utóbbi időben tényleg minden eddiginél jobb formában van. Talán ex-sportoló szerelmének hatására? Nem tudjuk, de mindenesetre tátott szájjal bámuljuk, ahányszor csak felbukkan valahol.
A Guess új kampányarcaként duplán nagy volt rajta a nyomás, hiszen a divatmárka histórikusan a lehető legszexibb modelleket választja a nagyköveteinek, és kétségtelen, hogy JLo nem lóg ki a sorból, főleg nem most.

A napokban elárasztotta az Instagramját pár intim pillanatról a barátnői körében, plusz egy nagyon dögös fotóval magáról, amin közelebbről is megcsodálhattuk tökéletesen kidolgozott hasát.

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Lopez a csajos délutánra egy sportos jóganadrágban érkezett és egy Guess crop pulcsiban, ami alól kivillantak kockái. Döbbenetes, hogy 48 évesen is hogy lehet ilyen hihetetlenül dögös.

(Forrás: glamour.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések