A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Küszöbön a harmadik világháború? Nukleáris támadásra készítik fel az amerikai lakosságot

A Betegségek Ellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) nemrég bejelentette , hogy tesztelni fogja a nukleáris robbanás közegészségügyi hatását” . A bejelentést csendesen elengedték a karácsonyi szünet után 2017. december 27-én, hogy elkerüljék a tömeghisztériás eseményt.
Közleményében a CDC hangsúlyozta, hogy a a tervezési műveletekre azért van szükség, hogy egy nukleáris csapás esetén csökkentsék a halálozás áldozatok és a sebesültek számát. A CDC szerint az amerikaiak többsége rosszul van tájékoztatva, hogy mi a teendő egy nukleáris robbanás bekövetkezésekor. Szerintük a közegészségügy kulcsszerepet fog játszani ha a katasztrófa bekövetkezik.”

“A nukleáris robbanás pusztítása előre kiszámíthatatlan és az idő rövidsége miatt nem megjósolható, hogy mennyire sikerülne végrehajtani az akciótervet a tervezés és az előkészítés csökkentheti a halálos áldozatok és sérültek számát. A legtöbb ember nem veszi észre, hogy a legalább 24 órás tartózkodás létfontosságú az élet megmentése és a sugárt- olvasható a CDC weboldaláról szóló közleményben .

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések