A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most de­rült ki: Ebben ha­zud­ha­tott VV Fanni fel­té­te­le­zett gyil­kosa

A Ri­post in­for­má­ciói sze­rint Sió­fo­kon át­öl­tö­zött B. László, majd a véres autót a gyil­kos­ság más­nap­ján vitte vissza az au­tó­köl­csön­zőbe. A sok vért ott pró­bálta meg­ma­gya­rázni
Megdöbbentő információ jutott a  birtokába a november 20-án eltűnt VV Fanni megöléséről! Lapunk megbízható forrása szerint a gyanúsított először a barátjától bérelt autója hátsó ülésére, majd a csomagtartóba tette a lány élettelen testét, ezután Siófok felé vette az irányt. A Balaton-parti városban átöltözött, majd Dunaújvárosba ment.

A gyilkosság másnapján már vissza is vitte a budapesti szalonba a kocsit, előtte viszont valahol feltehetően megszabadult Fanni holttestétől, ésmegpróbálta eltüntetni a rengeteg vért a kocsiból. Ám még így is látszottak a brutális gyilkosság nyomai.

Így inkább azt hazudta, hogy elütött egy vadat, a tetemet pedig a csomagtartóba tette. Ám még így is gyanús volt régi ismerősének a sok vér és a történet, így a rendőrséget hívta, akik le is tartóztatták B. Lászlót.

Ha már itt vagy ezt is elolvashatod

Ezért vesztettünk? Így csalták el a román bírók a kézi válogatott Spanyolország elleni meccsét?

Soros: Az EU összeomlik, Oroszország mindinkább jön fel

Egy román, aki kiáll a székelyek mellett, kitűzte a székely zászlót

Robbanás volt a belgiumi Antwepenben. Sokan a romok alatt lehetnek!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések