A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A borsodi cigányvajda nyílt levele a Jobbikról

„A magyar baloldal ezek után egymásra talál a jófiúvá váló kisnácival és megpróbálja kivakarni a trágyából, s közben nem letisztítani tudja, hanem ő is szaros lesz.”
Ezt Lakatos Attila borsodi cigányvajda írja a Vona Gábornak címzett nyílt levelében, melyet nemrég juttatott el a PestiSrácok.hu-nak is. A dokumentummal kapcsolatban megkerestük Lakatos Attilát, aki azt is elmondta, hogy Vona Gábor kérésére két hónappal ezelőtt megkereste őt a jobbikos N1TV főszerkesztője, hogy adjon egy nagy interjút, amiben arról kellene beszélnie, hogy a Jobbik már megváltozott és már nem cigánygyűlölő. 
Két hónappal ezelőtt megkeresett Vona Gábor egyik tévése, hogy az elnök úrnak az lenne a kérése, hogy adjak nekik egy nagy riportot arról, hogy megváltozott a Jobbik és már nem rasszista, már szeretik a cigányokat és munkához fogják juttatni őket.
– mondta a PestiSrácok-hu-nak Lakatos Attila. A cigányvajda hozzátette, elsősorban arról kellett volna beszélnie, hogy mennyire jól működik a közmunkaprogram és milyen sok cigány embert foglalkoztatnak például Ózdon, egy olyan településen, ahol jobbikos a városvezetés.

De hát másképp hogy is menne a program, ha nem az önkormányzaton és a polgármesteren keresztül?! Ők meg ezt a maguk érdemének tekintik.

A PestiSrácok.hu megkereste a vajdát megkörnyékező Kisberk Szabolcsot, az N1TV főszerkesztőjét, aki elismerte, hogy két hónappal ezelőtt kért egy nagy interjút Lakatos Attilától, arra viszont „nem esküszik meg”, hogy konkrétan ez a kérés hangzott volna el a vajda felé.
Valóban kértem tőle interjút a Jobbikról, de ilyet nem soroltam föl, csak azt kérdeztem, hogy mi a véleménye a Jobbikról
– fogalmazott a párt holdudvarához tartozó N1TV főszerkesztője.

Az egykori győri cigányvajdának, a Bandinak becézett Sárközi Antalnak 300 ezer szavazatot kellett volna Vona kérésére összeszednie. Nem vállalta…

 Lakatos Attila szerint Vona Gábor azért próbálja megkörnyékezni a cigányságot, mert „nagyon jól tudja, hogy ez a réteg megvehető”.
Az elesett és szegény cigányok egy zsák krumpliért vagy ötezer forintért képesek rájuk szavazni. Nekem viszont pont, hogy arról kell meggyőznöm a cigányságot, hogy nincs az a pénz, hogy a Jobbikra szavazzunk. Azt kell megérteniük, hogy kutyából nem lesz szalonna 
– fogalmazott a vajda, aki szerint a Jobbik egyértelműen a szavazatszerzésre hajt, hiszen „fél, mert nincs semmi mögöttük”. Lakatos állítja, a Jobbiknak nincs programja, nem tudja azt mondani, hogy javít az oktatáson, az egészségügyön és a lakhatáson, – a munkahelyteremtésről már nem is beszélve -, mert ezt a Fidesz már megtette, amit nem lehet elvitatni tőlük – fogalmazott. Azt is írta, nagyon dühös a Jobbikra, amiért átveri az embereket.
A vidéki nem cigány embereket olyan szinten verték át… jöttek, hogy ők majd megoldanak mindent, közben az emberek hátán bemásztak a parlamentbe, majd a vidéki embereket ugyanúgy otthagyták. Semmit nem oldottak meg, csak keltettek egy akkora gyűlöletet a cigányok és nem cigányok között, hogy ami eddig volt közöttünk szakadék, az a tízszerese lett.
A vajda dühét jól mutatja az a Vona Gábornak írt nyílt levél is, amelyet tegnap juttatott el szerkesztőségünkhöz, s amelyet most teljes terjedelemben, változtatások nélkül közlünk.

Kutyából nem lesz szalonna, rasszistából nem lesz demokrata. A cigányságot felhasználva a Parlamentbe jutó Jobbik rasszista nácijaiból mostanra zsúrpubi selyemfiúkká váló vezetőiről beszélek.

A Magyarországon jelenlévő valós cigány-magyar együttélési problémákról a baloldali kormányok idején beszélni is rasszizmus volt. Ezt a helyzetet használta ki a Jobbik és szólította meg a magára hagyott vidéki magyarság egy részét. Nem megoldást kínált,hanem gyűlöletet keltett a problémát nem oldotta meg csak felszínen tartotta. Gyűlölt zsidót, cigányt, románt, mindenkit!

Mostanra cserbenhagyta azokat a jóhiszemű szavazóit is, akik valóban elhitték, hogy majd ők megoldják a valós napi gondjaikat. Már csak két dolog érdekli őket: a hatalom és a pénz, s e kettőért lefekszenek és összeállnak mindenkivel. Azzal a baloldallal, akik idejében még a cigányság problémáiról sem lehetett beszélni, mert szerintük rasszista az, aki egyáltalán felveti a cigány-magyar problémát.

A magyar baloldal ezek után egymásra talál a jófiúvá váló kisnácival és megpróbálja kivakarni a trágyából, s közben nem letisztítani tudja, hanem ő is szaros lesz. Bár az ő történelmükben nem szokatlan a nagy átváltozás, nyilasból kommunista, kommunistából demokrata. Nagy tanítómesterek ebben az ügyben!
Az Isten mentse meg tőlük Magyarországot!

LMP, Momentum menjetek fáklyás felvonulásra és szégyelljétek magatokat!! Rátok, a baloldalra szavazzon a cigányság, akik összeálltok azzal a párttal, melynek több vezetője nyíltan kiirtaná a cigányokat, tagadja a holokausztot, viccet csinál belőle! Van az a pénz amiért a rasszista demokratává változik?
Nincs! Az a pénz van csak, amennyiért megpróbálja, de messziről érezni, hogy szaga van!

Fekália,trágya vagy ahogy itt Borsodban mondják szar!

Lakatos Attila
Borsodi cigányvajda

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések