A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Kelet-európai országok népeinek életét teszi kockára a NATO!

„Kelet-Európa az USA és a NATO túsza lett” címmel az orosz Sputnik News hírügynökség angol nyelvű portálja ismerteti azt az interjút, amelyet e hírügynökség készített Alekszander Zsilin orosz nemzetbiztonsági agytröszt vezetőjével, aki elmondta, azáltal, hogy egyes kelet-európai vezetők beleegyeztek súlyosan támadó fegyverrendszerek területükre történt telepítésébe, gyakorlatilag kiárusították polgáraikat és „emberi pajzzsá” alakították őket.

A Litvániába a közeljövőbe érkező 250 francia katona és harckocsik ügyével kapcsolatban kifejtette, a balti országokban, Lengyelországban és Romániában  állomásoztatott NATO erők aláássák ezen országok nemzetbiztonságát. Korábban ugyanis ezen országok egyike sem szerepelt az orosz nukleáris erők stratégiai célpont listáján, mert semmilyen komoly fenyegetettséget nem jelentettek.

Most azonban azzal, hogy idegen erők az orosz határvonalak mentén nukleáris tölteteket is bevetni képes fegyverzetet telepítettek, e helyzet gyökeresen megváltozott, és ha fegyveres konfliktus tör ki a NATO és Oroszország között, ezen országok a harc középpontjában találják magukat úgy, hogy népének életével kell fizetnie.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések