A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Robbanás Belgiumban: holttesteket találtak a romok alatt

Robbanástól összeomlott három társasház hétfő este a belgiumi Antwerpenben, legkevesebb két ember meghalt, 14-en megsérültek, az egyik sérült állapota válságos – közölte a rendőrség, kizárva, hogy terrortámadás történt volna.
A mentőalakulat, amely kutyákat is bevetett a kutatásban és mentésben, talált két holttestet a romok alatt – írja az MTI.

Korábban egy ház összeomlásáról számoltak be a hatóságok, és azt közölték, hogy a mentők kiemeltek hét embert a romok alól. További három ember – egy házaspár gyermekével -, akikkel már több órával korábban sikerült kapcsolatba lépni, arra vár, hogy kiszabadítsák a törmelék közül – közölték akkor. A család sorsáról azóta nem közöltek új információt. A három romba dőlt házon kívül továbbiak is megrongálódtak a környéken, ahol főleg diákok laknak.

Az RTBF belga állami televízió beszámolója szerint gázszivárgás okozta a robbanást. A nyilvánosságra hozott fényképeken látható volt, hogy a robbanás három épületnek szinte teljesen letarolta a homlokzatát. Az egyik épület aljában olasz étterem üzemelt – ahogy arról korábban a Faktor is hírt adott.

Ha már itt vagy ezt is elolvashatod

Ennyi volt? Megbuktak a német koalíciós tárgyalások és ezzel Merkel is!?

Kiadták mennyi menekültet fogadott be 2015 óta Magyarország

Mi folyik Németországban? Rendőröket vernek a migránsok, de nem ez a megdöbbentő!

Most de­rült ki: Ebben ha­zud­ha­tott VV Fanni fel­té­te­le­zett gyil­kosa

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések